avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa foarte mare la inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa foarte mare la inventar

lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa precizez ca firma lucreaza cu acte inregula .Cum ar putea sa ma fure din acte? Ca alta posibilitate nu este decat aceasta.Spune-ti-mi mai exact ce in ce acte trebuie sa caut. Am luat avizele la mana si intrarile si iesirile si nu imi iese nimic. In ce acte as mai putea sa caut?
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
crisulici21, utilizator
Cel mai recent răspuns: ancaantoce , utilizator 13:17, 2 Februarie 2014
am recitit fisa postului si sunt unele lucruri care nu inteleg exact la ce se refera!

- organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului - se poate referi la raportul X si raportul Z de la casa de marcat?
-mentinere stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile

la ce anume se pot referii cele doua atributii?
Si eu sunt cam in aceeasi situatie..nu am semnat inventarul de primire, nici macar nu l-am vazut, dar am semnat registrul de gestiune..nestiind ce e ala de fapt. La ultimul inventar, inainte sa intru eu, era o lipsa de 1700 de lei, care nu s-a scazut in registru de gestiune, deci stocul nu era real. Acum ei spun ca chiar daca nu am semnat inventarul si nu am facut proces verbal de primire, faptul ca am completat registrul ala e ca si cum am acceptat gestiunea.Dar cum sa o accept, daca era o lipsa care nu s-a consemnat, lipsa fiind recunoscuta de angajata dinaintea mea, prin angajament de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,va rog,am mevoie de ajutorul vostru calinamalia calinamalia are voie sa ma scoata lipsa la stoc de mag dc eu nu am luat nici un stoc in primire??si dc ma scot lipsa eu ce pot face? (vezi toată discuția)
Minus inventar rodia rodia Spuneti-mi va rog mult, daca se face inventar si se constata minus, pentru a se inregistra in conta trebuie facuta autofactura sau se poate scadea gestiunea in ... (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)