avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice?

Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus provenienta lui si am fost condus la sectia de politie,unde am dat o declaratie am semnat-o iar plicul a fost sigilat si pus ca dovada si trimis la analize.Am recunoscut ca intentionam sa-l consum si ca nu stiu exact ce contine,domni politisti nu au putut sa imi spuna urmarile faptei.
Ce as putea pati?Nu am nici o problema cu politia,chiar este prima oara cand merg la sectie,in plic era o cantitate infima (0.2 g).

Va multumesc!
nu am avut avocat din oficiu,pana acuma nu am vb decat cu cei de la combaterea a crimii organizate.
Inseamna ca ii intereseaza foarte mult informatiile de la dvs.
Ar putea fi un semn bun pt dvs.
Daca procurorul nu a vrut sa va audieze ori nu a avut timp ori se mai gandeste daca sa va puna sau nu sub invinuire.
Oricum , cu tot respectul , dvs.ati gasit acel pliculet , asa cum am gasit eu astazi 10 milioane de dolari.
In functie de probatoriile administrate , eventual de informatiile pe care le-ati detine , situatia este la latitudinea procurorului.
Dar nu am spus ca l-am gasit,il cumparasem.Pai in declaratie,acel polistist mi-a spus sa scriu ca nu detin informatii despre comerciant,nu sunt consumator,acel plic urma sa-l fumez acasa.Cred ca si-a dat seama ca nu am de a face cu asa ceva.Si cam cat timp trebuie sa asept raspunsul procurorului?
Oricum mi se pare aberant pentru cea ce am avut eu in pliculetul ala,de un "joint" si a fost si legal 2 ani,sa-mi faca dosar penal.

Multumesc,
Din punctul meu de vedere, se va dispune neinceperea urmaririi penale.

Alte discuții în legătură

Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)
Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)