avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curatenie gradina din jurul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curatenie gradina din jurul blocului

Hristos a inviat!

As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina blocului (paine, mucuri de tigari etc.).
Ce poate face asociatia de proprietari pentru a le da o lectie ca trebuie sa pastreze curatenia?

Va multumesc anticipat!
Asociatia noastra in A.G.a stabilit sa se perceapa o” taxa”de curatenie de 5 lei
pentru fiecare apartament.Au inceput sa se rareasca pungile aruncate.
este o idee foarte buna. cred ca o sa vin cu aceasta propunere, poate ii vom linisti si noi.

Va multumesc!
Da, dar o sa platiti si dv. pentru ca ei arunca gunoaie!
Posibil ca masurile precizate de dvs sa dea roade la bipezii care intrunesc ceva calitati de oameni
Prin hotararea adunarii generale proprietarii au participat cu o suma infima ,cu care s-au achizitionat flori necesare infrumusetarii spatiului verde,acum cu ocazia Pastelui
Am reusit marea performanta a convinge proprietarii sa participe la o activitate
de munca voluntara,la finalul careia intreg spatiul din jurul blocului a fost dat cu var,a fost tualetat gardul viu,au fost sadite 200 rasaduri flori,era o imagine de expozitie
Dar a venit si fatidica zi de duminica cand "doamnele "se mai duc si pe la biserica si cimitir si persoane ajunse la varsta a treia-deci se presupune cu ratiune si cu bun simt,au avut ideea geniala sa culeaga flori direct din spatiul verde ...unele flori le-au cules pe restul au calcat...
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
mary_catalina a scris:

Hristos a inviat!

As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina blocului (paine, mucuri de tigari etc.).
Ce poate face asociatia de proprietari pentru a le da o lectie ca trebuie sa pastreze curatenia?

Va multumesc anticipat!

Buna seara!

Posibil sa nu fiti de acord cu mine,dar ma rog,cred ca nu se poate altfel cu acest "tip de oameni",desi vad ca ati incercat multe modalitati de convingere.
Aceste resturi aruncate de vecinii necivilizati,sunt adunate de cineva (ingrijitoarea blocului)sau uneori chiar de locatarul de la parter care este deranjat pe buna dreptate de aceasta mizerie.
(Acest gunoi ar trebui pus la usa apartamentului de la care se stie ca s-a aruncat.)Poate asa se jeneaza,si pe viitor se corecteaza.

Alte discuții în legătură

Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)
Constructie gard fara autorizatie/obstructionare acces dborsanu dborsanu Buna seara, Pe scurt: una din cele 6 scari ale blocului. Vecina noua la parter de un an. De cand a venit doar reclamatii, defrisare gradina acum o luna, iar ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)