Felicitari d-nei Gabriela pentru ca a atras atentia asupra acestui aspect prin initierea acestui topic.
Celorlati furumisti.
Domnilor ati gresit topicul. Nu aici este locul pentru polemici legate de corectitudinea pretului, eficacitatea politei de asigurare sau modalitatea de implementare.
Chiar nu ma intereseaza ca polita costa cat 2 pachete de tigari sau 80 de paini sau ca aveti locuinta la etajul 4 sau pe malul lacului.
Va rog nu mai intoxicati tipicul si limitati-va strict la subiect.
Sper ca un moderator mai cu initiativa sa se sesiseze si sa faca putina curatenie.
Sa revenim va rog la intrebarea adresata de dna Gabriela Pintea
Reiau: potrivit Legii nr. 260/2008, am obligatia sa-mi asigur locuinta in perioada august 2011 – august 2012. Daca nu-mi indeplinesc aceasta obligatie legala in perioada anterior mentionata, voi fi sanctionata contraventional, incepand din august 2012.
Intreb din nou: exista prevederi legale care contrazic dispozitiile Legii nr. 260/2008? Pentru ca daca nu exista, inseamna ca declaratiile de presa ale lui X, Y si Z sunt facute in virtutea faptului ca acestia au acces la presa si ca pot sa spuna orice, imaginandu-si ca au de-a face cu un popor de prosti.
Citind legea 260 este evident ca poti inchia polita PAD (prima data !) oricand pana in pana august 2012, fara sa fi pasibil de vreo amenda.
Mai asteptam totusi si alte opinii...