avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
sim05 a scris:

carmen0602 a scris:

Nu stiu daca ati aflat sau ati postat anterior ceva legat de acest lucru...
Astazi, in timp ce imi asteptam randul de ordine in instanta, citeam intr-un ziar o declaratie a Domnului Danilet care spunea ca examenul de admitere la inm are mari sanse sa aiba loc in aceeasi perioada cu examenul de admitere in magistratura, undeva in octombrie-noiembrie 2012, ca acest lucru se va stabili undeva in cursul acestei saptamani.
Stiati despre acest lucru???
O zi frumoasa, cu mult spor la invatat!:coffee:

Se va sustine devansarea concursului pt admiterea in magistratura, in sensul sustinerii lui simultan sau in aceeasi perioada cu admiterea INM, nu invers.
Sapt. aceasta vor decide.

acolo scria negru pe alb: posibil admitere inm in octombrie-noiembrie 2012, dar nu te contrazic, nu am citit pe blogul domnului Danilet, asa ca poate e invers.
P.S.: m-am uitat acum pe blog, e cum zici tu...se pare ca ziarul a preluat invers mesajul :D

Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
carmen0602, utilizator
Domnul Danilet va scoate in scurt timp o brosura, ghidul admiterii INM, unde vor fi detaliate toate conditiile de admitere, tematica si regulamentul.
Vezi: [ link extern ]
Penal special
La infractiunea de marturie mincinoasa pentru a opera cauza de nepedepsire si circumstanta atenuanta trebuie ca marturia sa fie retrasa in cauzele penale mai inainte de arestarea INCULPATULUI. Ce se intampla insa daca imi retrag marturia dupa arestarea INVINUITULUI ? Beneficiez de cauza de nepedepsire sau de circumstanta atenuanta ?
m13d a scris:

Domnul Danilet va scoate in scurt timp o brosura, ghidul admiterii INM, unde vor fi detaliate toate conditiile de admitere, tematica si regulamentul.
Vezi: [ link extern ]

Da, bine ca se mai scoate un ghid ( pretul aproximativ 50 de Ron ) ! Ca nu avem destule:D In curand asteptam ghidul despre cum sa te odihnesti inainte de examen, cum sa mergi in drum spre examen, si multe alte ghiduri care nu au importanta in verificare cat au importanta in harababura asta legislativa si administrativa. Cu alte cuvinte " ce sa facem ca sa nu facem, si cum sa facem ca sa scapam de ce trebuie sa facem " Ce mai conteaza ce ai in cap, sau daca ai in realitate vocatie de magistrat. " Sa facem 'decat' lucruri ! " Schimbam schimbarea care a fost schimbata !Suntem atat de buni in asta#-o Ce calitate frate...vrem cantitate ! Pana ajungi la examen esti terminat !

isis23, utilizator
isis23 a scris:
[ Da, bine ca se mai scoate un ghid ( pretul aproximativ 50 de Ron ) ! Ca nu avem destule:D In curand asteptam ghidul despre cum sa te odihnesti inainte de examen, cum sa mergi in drum spre examen, si multe alte ghiduri care nu au importanta in verificare cat au importanta in harababura asta legislativa si administrativa. Cu alte cuvinte " ce sa facem ca sa nu facem, si cum sa facem ca sa scapam de ce trebuie sa facem " Ce mai conteaza ce ai in cap, sau daca ai in realitate vocatie de magistrat. " Sa facem 'decat' lucruri ! " Suntem atat de buni in asta#-o Ce calitate frate...vrem cantitate ! Pana ajungi la examen esti terminat !

De acord cu tine @isis.
Stie sa se orienteze Danilet asta, e gen Udroiu, sa vedem la cate editii va ajunge cu ghidul. :D

sim05, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)