musac a scris:
cunoaste ti cumva ...modalitatea de calcul a firmei?eu nu am reusit,desi am tangenta cu 2 firme...care motiveaza ca toate datele sunt ..in alta localitate.
Iar in sfatul meu ,ma refeream la faptul ca multe firme nu tin cont de...spatiul comun.
Cei cu centrale nu platesc nimic,iar cei racordati la CET,de la etajele inferioare platesc cu 20 % mai mult,diferenta scazuta de la ap de la parter si ultimul etaj.
Si chiar daca faci economie,tot platesti sume mari,daca cei de la 4 consuma mult.Inca nu am reusit sa rezolv problema asta..Si furtul bazat pe pile este mare..tinand cont ca impartirea se face la un nr tot mai redus..
ca de obicei, cautati sa faceti tot ceea ce faceti dupa ureche ... cereti informatii de la cei de pe forum cu privire la modalitatea de calcul "a firmei" in loc sa cautati ACTUL NORMATIV care prevede clar acest calcul, act normativ dupa care s-au facut acele programe de calcul ale firmelor respective si dupa care anumiti presedinti fac calcule in locul firmelor, mai mult sau mai putin corect. daca v-as da citate din respectivul ACT NORMATIV cu privire la modalitatea de calcul, iar veti spune ca imi place sa dau citate si ca fac totul dupa ureche. cine face totul dupa ureche? cel care tine seama de prevederile legale in vigoare pe domeniul respectiv sau cel care intreaba pe forum pe ceilalti utilizatori despre aceasta modalitate de calcul ?
nu era mai corect sa intrebati ... CE ACT NORMATIV PREVEDE MODALITATEA DE CALCUL A INCALZIRII IN BLOCURILE IN CARE PROPRIETARII AU CONTORIZARE PRIN REPARTITOARE ? ???????
dupa ce aflati denumirea actului normativ ce reglementeaza acest calcul, va puteati documenta si,
daca a-ti fi inteles ceea ce scrie acolo, va puteati apuca de calcule. tot acolo ati fi vazut si de ce apartamentele de la parter si ultimul etaj platesc mai mult decit ceilalti, explicatie pe care am oferit-o si eu intr-o postare anterioara la acelasi topic, in data de 2 septembrie 2008, ora 11:02. si acolo nu am folosit citate ci v-am argumentat dpdv stiintific, tehnic motivatia respectiva. evident, ma astept sa nu fit de acord cu acea explicatie, fara a argumenta