avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru incalzire

Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii suplimentare.

www.avocatnet.ro/content/art...
o sa radeti...sunt primarie...si tocmai am aflat ca s-a modificat cererea si ancheta si ca se va mai modifica.
punctul E. familia/persoana singura indreptatita detine in proprietate/folosinta:
................
mijloace de transport
1. autoturisme care depasesc 1600 cmc
.................................
terenuri cursuri de apa
1. terenuri de imprejmuire a locuintei si curtea aferenta (teren intravilan) care depasesc 1000 mp in zona urbana si 2000 mp in zona rurala.

se va mai modifica cererea pentru ca nu este trecut codul de client al furnizorului (energie termica, gaze)

si am mai aflat, acum, un lucru...nu trebuie sa cerem acte doveditoare ale veniturilor pentru ca este declaratie pe propria raspundere. vom vedea la anchete daca au declarat corect sau nu. si daca nu au declarat corect vom avea de facut recuperari peste recuperari.
atata timp cat nici noi nu stim exact, nici administratorii nu or sa stie.
problema noastra este ca inspectia sociala a cerut la control acte doveditoare ale veniturilor chiar daca si anul trecut era declaratie pe propria raspundere.

ni s-a spus sa mai asteptam pentru ca se vor publica iar in monitorul oficial, noile modificari :D
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
dianami, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
s-a republicat, in monitorul oficial nr.692/29.09.2011, cererea pentru acordarea ajutorului pentru caldura - hotararea nr.938/2011 pentru modificarea anexelor 1 si 21 (cererea si ancheta)
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
dianami, utilizator
Locuiesc intr-un apartament mostenire.Momentan nu am nici un venit concret,cheltuielile de intretinere le achit cu ajutorul familiei pana la gasirea unui loc de munca.Intrebarea mea este:beneficiez de subventie la caldura,declar aceste venituri ce provin din ajutor,trebuie sa platesc impozit pentru ele pentru a fi vizibile la circa financiara? Va multumesc!
Cand spuneti de "ajutor", va referiti la banii proveniti din familie?

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura ! chriss08 chriss08 Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta. Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am ... (vezi toată discuția)