avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru incalzire

Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii suplimentare.

www.avocatnet.ro/content/art...
Pai in declaratie in ce fel apare sora? ca nu intra la membri ai familiei?
Ca persoane care se gospodaresc impreuna. Exista aceasta posibilitate ca pentru un domiciliu sau resedinta sa fie inscrisi in declaratie persoane care nu sunt legate prin rudenie, au fiecare venituri sau nu si se gospodaresc impreuna.
Nu trebuie sa existe neaparat un grad de rudenie intre ele sau o legatura oficializata, ca uniunea consensuala, de exemplu.

Pe ansamblu trebuie insa sa ajunga la o medie a veniturilor de sub 786. Aceasta este conditia de baza.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
elga50, moderator
Administratorul este obligat sa se ocupe de strangerea cererilor pentru caldura si depunerea lor la serviciul de termoficare?
Cate persoane se trec pe adeverinta eliberata? Se trec cate sunt pe lista de plata sau cate sunt trecute in cartea de imobil?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ContSters166949, utilizator
Administratorul nu este obligat sa se ocupe de strangerea sau predarea acestor declaratii, nici la termoficare, nici la primarie.

In declaratie se trec atatea persoane cate platesc intretinerea.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
elga50, moderator
elga50 a scris:

Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii suplimentare.

www.avocatnet.ro/content/art...


Eu am o situatie speciala si am nevoie de ajutor: fiica mea e studenta, locuieste in apartamentul fratelui meu plecat in America si i s-a spus sa obtina de la fratele meu o declaratie ca e de acord sa locuiasca in apartamentul lui. Aceasta declaratie trebuie data prin notariat si poate fi scanata si trimisa sau trebuie trimisa prin posta? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura ! chriss08 chriss08 Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta. Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am ... (vezi toată discuția)