avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru incalzire

Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii suplimentare.

www.avocatnet.ro/content/art...
Trebuia sa bifati la chirie. Sunteti in situatia de membru tolerat al familiei - deci nu e proprietatea dv. - care se gospodareste singur.
Mama mea locuieste singura intr-un apartament al meu, are CI la acea adresa, plateste singura cheltuielile de intretinere/lumina/telefon/etc., are pensie pana in 1.000ron.
Inteleg ca va completa formularul in nume propriu?
Posibil sa mai vina in vizite prelungite o sora din provincie, care se va trece la cheltuielile de intretinere daca depaseste 15zile/luna de sedere la adresa. Din formular nu reiese cum aceasta situatie influenteaza ajutorul, imi puteti spune implicatiile?

Multumesc frumos!
Teoretic, daca vine sora din provincie si sta mai mult de 15 zile, va fi trecuta la intretinere si mama dv. va trebui sa completeze o noua declaratie. Si asa.....de cate ori pleaca sora, vine sora.

Mai bine lasati asa cum o completeaza acum, ca fiind singura in apartament, va primi ajutorul respectiv, altfel ar trebui sa se tot plimbe pe la primarie ...
pai si daca/cum va fi controlata?
Atunci sa faca cate o declaratie de fiecare data cand se schimba situatia cu sora dumneaiei.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura ! chriss08 chriss08 Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta. Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am ... (vezi toată discuția)