avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
multumesc mult de tot pentru raspuns si pt incurajare , ......sa dea Domnul sa fie bine pt toti daca s/ar putea, dar fiecare cu sansa lui cu locul lui acolo la SNG;)
eu personal cred ca trebuie sa mai pici si pe subiect, oare poate cineva sa retina toat ce este in carte?
anul trecut am fost pt prima data si cand au venit subiectele habar nu mai aveam, parca le vazuse.m pt prima data acele intrebari
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
catalina32, utilizator
ai dreptate....trebuie sa ai si un dram de noroc...la fel am patit si eu.sper din tot sufletul sa fiu admisa anul acesta si totul sa fie bine pentru toti.voi cum reusiti sa retineti art 416 si urmatorul din CPP?eu nu pot...cred k voi trece peste ele.si mai am multe lucruri pe care nu le pot retine si pace.asta e.macar sa am o idee despre ele daca nu le pot retine exact.poate a inteles cineva mai bine si imi poate explica.va multumesc si va urez la toti mult noroc si spor la invatat k nu mai avem asa mult.....

IuliaMP a scris:

Asa arata in codul pe care il citesc:

ART. 282^1
(1) Nu sunt supuse apelului hotărârile judecătoreşti date în primă instanţă în cererile introduse pe cale principală privind pensii de întreţinere, în litigiile al căror obiect are o valoare de până la 100.000 lei inclusiv, indiferent de calitatea părţilor, profesionişti sau neprofesionişti, asupra acţiunilor posesorii, acţiunilor în evacuare, a celor referitoare la înregistrările în registrele de stare civilă şi luarea măsurilor asigurătorii, asupra cererilor pentru repararea prejudiciilor cauzate prin erori judiciare săvârşite în procesele penale şi în alte cazuri prevăzute de lege.
(2) Hotărârile instanţelor judecătoreşti prin care se soluţionează plângerile împotriva hotărârilor autorităţilor administraţiei publice cu activitate jurisdicţională şi ale altor organe cu astfel de activitate nu sunt supuse apelului, dacă legea nu prevede altfel.

multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
Laura23, utilizator
[ link extern ]
ti-am trimis un link....cauti acolo,eu zic k e bine...iti doresc mult succes k la noi toti de altfel:)
asta da cam asa e...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)