Nu, din câte ştiu, în ultimii câţiva ani nu au fost situaţii de genul acesta.
Însă, o spun pentru a 3-a oară pe topic, SNG-ul nu este deloc uşor.
ªi da, se poate întâmpla ca în final să nu promovezi examenul, dacă nu ai învăţat corespunzător, sau nu eşti în forma cea mai bună, sau ai emoţii atât de mari încât nu te poţi concentra (la dactilografie, mai ales). Însă, din câte ştiu, dacă se întâmplă o asemenea situaţie, se mai poate susţine încă o dată examenul de absolvire.
buna viitori grefieri...cum mai stati cu moralul?cu invatatul?...eu cred k fb judecand dupa prezenta voastra aici (adica din ce in ce mai rara).....inca o data va urez bafta
Eu una am obosit .. abia astept sa dam examenul si sa vedem ce o fi . Oricum suntem atat de multi pe atat de putine locuri :D ... Dar in ciuda oboselii si a stresului sunt optimista ...am senzatia ca am dat si am si luat :))) Nu inteleg de ce ...Sper sa fie de bine ... Bafta
buna,se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu legislatia actualizata si cu unele raspunsuri ,pentru ca sincer nu mai inteleg nimik?Email-ul meu este iacobroxana24@yahoo.com,iar intrebarile:anul acesta se vor da subiecte grila ca la INM cu raspuns unic sau la fel ca pana acum;in legatura cu cazarea pentru cei admisi se asigura ceva,se deconteaza si cat va fi indemnizatia lunara.
Buna ziua.
In primul rand vreau sa urez BAFTA tuturor si sa avem puterea sa lasam alte ganduri inutile acasa si sa ne putem concentra pe subiecte :D.
Din ce stiu eu primul salar ar fi undeva la 800 ron - cam putin avand in vedere ca trebuie sa ti platesti o chirie in Bucuresti, sa iti asiguri transportul pana la cursuri in fiecare zi si sa mai si mananci..dar dupa cele 6 luni am auzit ca ar fi un salar de 2200 ron..deci ar fi doar 6 luni de suferinta #-o.
O nelamurire care ma framanta de ceva timp ar fi ca nu stiu pentru cate posturi pe fiecare judet ne luptam - ori n am vazut eu ori chiar nu este afisat deci daca ma poate ajuta cineva..as fi recunoscatoare.:worthy:
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)