Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
buna ziua....am si yo o nelamurire....in Codul de procedura penala de pe cjo.ro la art. 52 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului in termen de 48 de ore, iar in alt CPP actualizat la data de 15 mai 2012 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a admis sau respins abtinerea, precum si cea prin care s-a admis recuzarea nu este supusa niciunei cai de atat... intrebarea mea este daca mai este valabil faptul ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului?
va multumesc
anuska_sng a scris:
buna!!!ati vazut ca s-a afisat locul unde vom da?...am o rugaminte la cei din bucuresti sau cei care cunosc bine orasul,imi puteti spune si mie cum ajung la facultatea romano-americana???multumesc
Buna,
De la gara iei metroul pana la statia Aviatorilor. De acolo autobuzul cred ca 330. Eu sunt in Bucuresti de 3 ani. Eu merg cu metroul de la Dristor pana in Aviatorilor si de acolo cu autobuzul.
Laura23 a scris:
buna ziua....am si yo o nelamurire....in Codul de procedura penala de pe cjo.ro la art. 52 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului in termen de 48 de ore, iar in alt CPP actualizat la data de 15 mai 2012 ultimul aliniat spune ca incheierea prin care s-a admis sau respins abtinerea, precum si cea prin care s-a admis recuzarea nu este supusa niciunei cai de atat... intrebarea mea este daca mai este valabil faptul ca incheierea prin care s-a respins recuzarea este supusa recursului?
va multumesc
Incheierea prin care s-a admis sau s-a respins abtinerea, ca si aceea prin care s-a admis recuzarea, nu sunt supuse niciunei cai de atac.