avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Salul tuturor! Am si eu o intrebare, daca poare sa-mi raspunda cineva: acelasi judecator care dispune masura arestarii preventive poate dispune in continuare prelungirea acestei masuri, revocarea, inlocuirea sau este incopatibil de a solutiona tot el aceasta masura?!
a mai ramas un loc. Daca este cineva interesat.

acatalyyn a scris:

Ai pm cu nr meu de telefon ..
nogood a scris:

acatalyyn a scris:

Suntem 2 persoane care mergem la examen din iasi de sambata si ne intoarcem duminica. Daca mai este cineva interesat .. mai sunt 2 locuri (impartim pretul motorinei la cati suntem in masina).

si eu sunt din iasi cum luam legatura?

m-am uitat pe orarul de anul trecut de la sng. Apar printre altele cursuri de dactilografie. Este vorba de scrierea la masini de scris vechi? Se mai folosesc?
pt razvi_boss: da, poate. Primul motiv ar fi : art. 159 Cod procedura penala privind procedura prelungirii arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale care precizeaza ca " judecătorul poate acorda şi alte prelungiri, fiecare neputând depăşi 30 de zile." Al doilea motiv ar fi ca, judecatorul nu se gaseste in niciun caz de incompatibilitate prevazut de art. 46-48.
persana2011 a scris:

m-am uitat pe orarul de anul trecut de la sng. Apar printre altele cursuri de dactilografie. Este vorba de scrierea la masini de scris vechi? Se mai folosesc?

La cursuri veţi lucra pe calculatoare. Nici în instanţe nu o să mai găsiţi maşini de scris vechi.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)