avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
acatalyyn a scris:

Suntem 2 persoane care mergem la examen din iasi de sambata si ne intoarcem duminica. Daca mai este cineva interesat .. mai sunt 2 locuri (impartim pretul motorinei la cati suntem in masina).

si eu sunt din iasi cum luam legatura?
buna!!!ati vazut ca s-a afisat locul unde vom da?...am o rugaminte la cei din bucuresti sau cei care cunosc bine orasul,imi puteti spune si mie cum ajung la facultatea romano-americana???multumesc
anuska_sng a scris:

buna!!!ati vazut ca s-a afisat locul unde vom da?...am o rugaminte la cei din bucuresti sau cei care cunosc bine orasul,imi puteti spune si mie cum ajung la facultatea romano-americana???multumesc

Buna,

De la gara iei metroul pana la statia Aviatorilor. De acolo autobuzul cred ca 330. Eu sunt in Bucuresti de 3 ani. Eu merg cu metroul de la Dristor pana in Aviatorilor si de acolo cu autobuzul.
vrajamarii a scris:

persana2011 a scris:

Am o nelamurire. Daca esti admis la SNG si pe urma lucrezi ca grefier cateva luni ce se intampla daca esti admis la INM?

salut ...dupa terminarea cursurilor sng si finalizarea acestora prin examen grefierul tb sa lucreze un an ,obligatoriu la instanta la care a fost repartizat fara a fi detasat delegat sau transferat la o alta instanta
dupa un an poate sa fie admis la inm .....in cazul acesta el se gaseste tot in sfera sistemului juridic pe care nu are voie sa il paraseasca 5 ani de la terminarea studiilor
sa le uram bafta celor care au dat examen la Inm pt ca deja au dat prima proba eliminatorie ,puteti face testele grila de la proceduri ca sa vedeti cum stati cu materia ,s-au afisat pe pagina
[ link extern ]
sunt convinsa ca si subiectele de la sng vor fi superbe anul acesta
sa auzim de bine !

Multumesc pentru raspuns.

rali a scris:

persana2011 a scris:

Am o nelamurire. Daca esti admis la SNG si pe urma lucrezi ca grefier cateva luni ce se intampla daca esti admis la INM?

este exact asa cum a zis si vraja mării, după cum si daca sustii examentul de admitere la SNG si la INM si esti admis la amandoua, poti renunta la SNG, ori după caz la INM, făra a se intampla nimic.
Succes!!

Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)