Buna,
Asa este, intrebarile au fost interpretabile,dar cu o pregatire temeinica se putea lua o nota de 8 destul de usor. Bine de stiut pt la anul :) Haideti sa scriem fiecare ce medie crede ca are, sa ne facem mult-putin o parere. Eu mai mult de 6.95 nu cred ca o sa primesc:)
Buna....in jur de nota 7 mi-am calculat (plus, minus 0,25)....personal nu ma asteptam la subiectele care au fost...usoare daca aveai materia f bine stapanita....se pare ca la mine nu a fost...felicitari celor care au picat pe subiecte si care au fost inspirati:)....
si eu mi-am facut o medie si tot in jur de nota 7 cred ca am sa iau, desi multi dintre cei cu care am vorbit dupa ce am iesit din examen au spus ca erau pregatiti numai la o materie din cele 3.cu toate acestea cred ca se va intra cu note destul de mari.oricum asteptarea aproape a luat sfarsit, mai este doar o zi
am niste nelamuriri, subiectele de la examenele direct pe post cum vor fi, la fel ca cele de la sng? ma refer la faptul ca vor fi tot intrebari, raspunsuri cu A sau F?, si cam cat ar fi salariul unui grefier cu studii medii ca grefier de sedinta la judecatorie? multumesc
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)