avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Laura Mirela sper sa fie ultima ta varianta.....ori nu au facut nimic si ce rost sa mai aiba contestatie lor.

daca dadeam acum cativa ani si aveam peste 7 nu mai aveam nici o emotie, ca se intra si cu 6, acum pana pe 12 septembrie....
anditaru a scris:

Rali , stii cumva daca cei care intra pe post dupa concursurile de la curtile de apel ma refer la cei cu studii medii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cei cu studii superioare , m-ar interesa despre locuinta de serviciu sau subventionarea chiriei in conditiile legii 567.

Îmi permit să îţi răspuns şi eu, fiind în cunoştinţă de cauză.
Indiferent că eşti angajat direct pe post, sau ca urmare a repartiţiei prin SNG, ai dreptul la plata chiriei, decontarea medicamentelor, a unei călătorii, precum şi celelalte drepturi prevăzute de în lege. De altfel, în statut nu se face diferenţă între cei cu studii medii şi cei cu studii superioare.
Singura diferenţă este la salar.
ellah a scris:

anditaru a scris:

Rali , stii cumva daca cei care intra pe post dupa concursurile de la curtile de apel ma refer la cei cu studii medii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cei cu studii superioare , m-ar interesa despre locuinta de serviciu sau subventionarea chiriei in conditiile legii 567.

Îmi permit să îţi răspuns şi eu, fiind în cunoştinţă de cauză.
Indiferent că eşti angajat direct pe post, sau ca urmare a repartiţiei prin SNG, ai dreptul la plata chiriei, decontarea medicamentelor, a unei călătorii, precum şi celelalte drepturi prevăzute de în lege. De altfel, în statut nu se face diferenţă între cei cu studii medii şi cei cu studii superioare.
Singura diferenţă este la salar.

Iti multumesc ellah, m+am referit la Rali pt. ca stiam ca ea lucreaya ca grefier si are mai multe informatii.Banuiesc ca nu este nici o problema faptul ca am si studii sup.,ma primesc la concursul pt.grefieri cu studii medii.Este mare diferenta la salariu.
Buna, am dat si eu bineinteles, notele clar vor fi slabe pentru ca eu am vb cu colegele mele din facultate care au dat in nr destul de mare(6-7) si notele sunt undeva pe la 5-6. Oricum cred ca din cata lume era acolo jumatate nici nu stiau cu ce se mananca. Ma uitam la niste fete erau imbracate ziceai ca faceau parada modei si pun pariu ca erau paralele. Acum pentru mine a fost a doua oara si parca vad ca peste o luna ma apuc din nou de invatat. Daca voi cei cu 7 si ceva va faceti probleme inseamna ca eu cu 6 si ceva nici n-ar trebui sa mai astept rezultatele.
Oricum bafta tuturor!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)