avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
dobre_iuliana a scris:

Am o mica nelamurire: cum se face contestatia la nota? M-am uitat pe site de la SNG si nu apare nimic. Se specifica zilele, dar fara prezentarea unui model. Va multumesc anticipat!

Contestatia la nota se va face imediat dupa ce se va afisa nota, cand se vor afisa si modelele.
Daca nu se afiseaza niciun model atunci se va face dupa modul clasic.

Subsemnatul/a, ... domiciliat in .... in calitate de participant la examenul de admitere sng, din data de... solicit recorectarea lurcarii la disciplina....
Mentionez ca nota initiala obtinuta este....
Va multumesc
Data senatura
Salut tuturor! Va rog frum sa-mi spuneti si mie unde gasesc noile coduri de procedura, penala si civila? Am sustinut si eu concursul la Sng si sunt dezamagit, am gresit fff mult. In orice caz, eu sunt de parere k subiectele au fost relativ usoare si k puteam lua note mari daca am fi fost mai atenti, chiar daca nu am raspuns la subiectele discutabile corect si conform baremului.
Esti sigur ca se da examenul din noul cod de procedura penala?

Noul cod de procedura civila s-ar putea sa intre in tematica examenului , dar de procedura penala ma indoiesc.
Buna tuturor, la ce examen va referiti? La examenul de anul viitor de la SNG, sau e vorba despre un alt examen direct pe post?
razvi_boss a scris:

Salut tuturor! Va rog frum sa-mi spuneti si mie unde gasesc noile coduri de procedura, penala si civila? Am sustinut si eu concursul la Sng si sunt dezamagit, am gresit fff mult. In orice caz, eu sunt de parere k subiectele au fost relativ usoare si k puteam lua note mari daca am fi fost mai atenti, chiar daca nu am raspuns la subiectele discutabile corect si conform baremului.

mie nu mi sau parut usoare ci ff interpretabile in sensul ca la unele intrebari iti puneai semne de intrebare oare ce iti cere de fapt ..daca pana in anii trecuti ni se dadeau intrebari de genul enumerati masurile preventive sau care este personalul conex din instante care cu siguranta chiar si cei ce au citit odata materia ar fi stiut, anul acesta am avut nevoie de o aprofundare a materiei pt a face conexiuni intre articole, chiar si prin citirea unor tratate de specialitate.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)