Eu abia am depus scrisoarea de recomandare de la facultate. Am ramas suprinsa sa vad ca trebuie sa particip si la un soi de interviu cu vicepresedinta curtii de apel. Nu mi-a zis nimeni asta, desi am tot sunat la SNG si la curtea de apel pentru informatii. Din ce am inteles de la doamna vicepresedinta, ea va trebui sa intocmeasca un referat pe baza spuselor mele si a impresiei pe care i-am creat-o, iar scrisoarea de recomadare impreuna cu referatul ei vor fi trimise la SNG. Orice alte formalitati tin de "bucataria interna" a scolii. Pe mine m-a tras de limba si m-a intrebat de ce nu am optat pentru o cariera in magistratura, iar eu...mare desteapta i-am zis ca am participat la concursul de anul acesta, ca am trecut de probe, dar ca nu am intrat. Ea a incercat sa traga concluzia ca profesia de grefier e o solutie "de avarie" pentru mine; sper sa fi fost destul de inspirata cand am contrazis-o, spunandu-i ca respect la fel de mult aceasta profesie, chiar daca pe mine nu ma implineste in totalitate...Una peste alta, nu ma asteptam la nimic altceva decat la faptul ca trebuia sa ma duc sa depun scrisoarea de recomandare....si atat! :) La voi cum a fost?
mira_mira a scris:
adinaloredana a scris:
Ok , mersi mult, nah..din cate vazusem se cerea una singura , vazusem ca asa li se ceruse celor din Bucuresti si Bacau parca, dar daca trebuie 2, atunci 2 sa fie!
Eu am fost sunata de la Curtea de Apel Bucuresti si mi s-a spus sa duc o recomandare de la ultimul loc de munca, precum si orice alte inscrisuri utile pt verificarea bunei reputatii. ( gen: diplome de absolvire master sau alte cursuri de specialitate. ).