avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Si cu cele pe perioada determinata si nedeterminata ,cum se procedeaza? Se dau in acelasi tot si se fac ulterior optiuni in legatura cu postul in functie de medie sau sunt examene diferite?
Stie cineva cat este bursa in cele 6 luni?
Salutare! Stiti cumva ce salariu are un grefier arhivar?
un grefier arhivar are salariul in funcție de nivelul instanței ...adică la judecătorie este mai mic....si creste la tribunal ...curte de apel ....de vechimea în muncă și în specialitate de nevelul studiilor absolvite ....dar dacă postul este pentru studii medii asta e ....se dau concursuri apoi de transformare a posturilor pentru cei cu studii superioare ,iar pentru cei care sunt pe perioada determinata ...concurs pentru a se transforma ..pe perioada nedeterminata si înaintare în grad....cred ca daca abia ai terminat studiile si ai sansa sa iei concursul salariul este cel al unui grefier debutant
Multumim de info.
Pana la urma, se pare ca esti nevoit sa accepti si postul de grefier cu studii medii daca promovezi ex, din simplul motiv ca posturile pt cei cu studii superioare sunt mult mai putine la examenele directe, cel putin din cate am observat eu. Si daca primii promovati le iau, e greu de crezut ca urmatorii le vor refuza pe cele pt studii medii, dupa ce au muncit sa ia examenul. Pana la urma, cel mai important e sa intri in sistem, fie cum o fi, vezi tu ce faci dupa.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)