avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
ionela,stii cv de verificarea bunei reputatii?se mai afiseaza cv?merci...................
dana_1983 a scris:

Laura, iti mai amintesti in ce consta proba practica? Ce trebuia sa faci si in ce ordine?

Am avut de redactat o încheiere de ședință în 10 min de o pagină și să respectăm alineate, caracterele date de ei, fontul, unde era italic, bolduit, sublineat, pe centru, de la capăt, și tot așa ..nu este greu problema este să nu te pierzi ( așa cum am pățit io...știți cum se spune:DE CE ȚIE FRICÃ DE ACEEA NU SCAPI....așa a fost în cazul meu) sper ca la următorul concurs să nu mai am aceeași problemă.De greu nu este greu, trebuie doar să lăsăm emoțiile la ușă și să intrăm și să scriem ca și cum am vb cu un prieten pe mess...BAFTÃ TUTUROR!
truicacosmin a scris:

ionela,stii cv de verificarea bunei reputatii?se mai afiseaza cv?merci...................

Nu cred ca vor mai afisa nimic in legatura cu verificarea bunei reputatii.
orientativ, pt cei ce vor sustine proba practica la Curtile de Apel din tara si Bucuresti
TEMATICA DE CONCURS
PENTRU PROBA PRACTICA
1) Utilitare Windows:
a) WordPad,
b) Calculator;
2) Utilizarea editorului profesional Microsoft WORD:
a)Crearea, deschiderea,editarea şi salvarea documentelor; b)Operaţii de bază în editarea documentelor;
c)Moduri de aranjare a unui document:
-iniţializare pagina;
-numerotarea paginilor unui document;
-antet şi subsol;
-formatare caractere;
-formatare paragraf;
-borduri(chenare) si umbrire;
-marcatori şi numerotare; d)Tabele;
e)Tipărirea documentelor.
3) Gestionarea folderelor şi a fişierelor:
a) Operaţii cu foldere si fişiere: creare, denumire, salvare, schimbarea
numelui, copiere, mutare, ştergere, recuperare;
b) Windows Explorer, My Computer, Recycle Bin;
c) Proprietăţi;
d) Căutare.
4) Internet Explorer
a)Lansare in execuţie
b)Utilizare butoane Back si Forward
c) Refresh de pagina
d)Utilizare câmpuri: Adress, Search, Favorites, meniurile File si Edit cu
toate opţiunile
Mulțumim pentru ajutor, zin!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)