avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
deja ma iau durerile de cap:(
Dap, sunt lamurita acum mersi frumos
Ce s a intamplat, la ce ai nelamuriri despre o posibila greseala? despre ce proba e vorba?
daca vrei, poti spune subiectul la care nu esti sigura, poate te poate ajuta cineva

Eu nu stiu ce sa zic, dar daca si astia corecteza tot ca la Sng, e naspa, ca trebuie sa scrii tot, cuvant cu cuvant...eu de ex, acum la SNG, am pierdut cateva sutimi bune la organizare judiciara pt ca nu am scris si pe cate foi se trece minuta, ci am scris numai inscrisurile pe care se trece aceasta, pt ca in opinia mea numai asta mi s a parut ca se cere....si cum ni s a tot zis in sala sa nu scriem nimic peste ca nu se ia in considerare, am lasat asa... de acum inainte o sa scriu tot, si sa aleaga ei ce e bun, ca e trist sa pierzi examene cand puteai lua de voie cel putin o juma de punct

ca sa reusesti cred ca e nevoie de un dram de noroc și să te organizezi atunci când te pregătești ......succes,nu te descuraja .....
eu si acum visez subiectele
1. incompatibilitățile grefierului
funcția de grefier e incompatibila cu orice alte funcții publice sau private ,cu excepția funcțiilor didactice
aici am uitat să scriu doar ca e imcompatibil dacă este membru al unui grup de interes economic...depunctat cu 0,25 pct ...restul le-am scris ...
2. procedura civila ..2 pct ..
citarea prin publicitate ....aici am scris că instanța decide citarea prin publicitate a paratului ...si cred ca am gresit ,dar nu mai are importanta
3.procedura penala continutul citatiei ...2 pct
4. Regulamentul de ordine interioara ..art 111 si au l-am scris si pe urmatorul ..e vorba de inregistrarea cererilor de apel sau de recurs ...2 pct
5.compunerea completelor de judecata la instanta de fond ,de apel si de recurs ,completul de divergență ...art 55-56 din Legea 304/2004...2 pct
la acest subiect am scris tot capitolul ,nu numai ce s-a punctat în barem
de ajutat doar bunul Dumnezeu ...asta e !
Ai făcut contestaţie ? E vorba totuşi de sutimi ...cine ştie:luck:

Cei de comisiile de corectare sunt foarte drastici ,uite şi în Braşov cu examenul de la instanţe: o tipă face contestatie pentru 4 şi 1 pic la organizare apoi obţine 7 deci, ea reuşeşte nu cea declarată admisă în primă fază .

Apoi, m-am uitat la examenele de la Parchet să -mi fac o părere şi...mare şoc mare :stunned: când am văzut ce note mici au luat cei care, după o lună, la SNG au obţinut note de 7. La naiba, după asemenea note , parcă nu mai ştiu nimic. În fine...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)