avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
da,am depus dosarul joi
Eu cred ca pe 11 o sa ajung pt mine e mai nasol ca sunt din provincie. La chestia aia cu evidenta organelor operative ce ai luat? Ca pentru SNG nu trebuia
am fst la inspectoraty,am facut o cerere din care rezulta datele respective ,si treb sa ti dea un nr de inregistrare si e suficient
Mersi frumos, de maine ma apuc si eu de dosar, trebuie sa scot si certif de cazier jud si fiscal, dar merge repede treaba.
Tu ai mai dat pana acum vreun concurs direct, stii cam ce presupune proba practica?La mine e primul.....
salut
e bine să tratezi proba practică cu multă seriozitate pentru că este o probă eliminatorie.
Adică dacă nu iei această probă nu te mai poti prezenta la proba scrisă.
Ea constă în copiere sau dictare a unui text ,să știi să formatezi textul ,sa așezi o pagină în word,să scrii textul cu diacritice:ă,î,ș,ț,â ,(e bine să îți setezi tastatura pentru limba română ca să își vină mai ușor ; la tastatura în limba română z și y se inversează) sau să faci un tabel .
Este o probă contracronometru ,adică textul trebuie scris în 3-5 minute depinde de comisia de examen.Succes!Și eu am examen mâine .......

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)