vrajamarii a scris:
da ...am facut si contestatie ..să dea dumnezeu să fie bine ....
M-am uitat pe tematica si baremul de la Constanta pt grefier arhivar si observ ca subiectele au fost f clare ,fara interpretari,trebuia sa scrii clar cuvant cu cuvant articolele si se putea lua nota maxima.Asta imi da oarece curaj si sperante in examenul ce-l voi sustine si eu in noiembrie.Te-ai descurcat destul de bine ,o nota destul de frumusica ,dar pacat ca a fost doar un loc disponibil.La SNG erai pe un loc oarecum nemultumitor si nedrept ,avand in vedere rezultatul actual.De aceea zic ca totusi nu sunt f relevante notele obtinute la SNG si ca depinde si de noroc ,de momentul concentrarii si de alti factori.Sa ma scuze cei 120 norocosi ca spun acest lucru.....nu inseamna ca au fost mai bine pregatiti ,decat multi dintre cei care nu au fost admisi.
Mai cunosc un caz in care cineva a picat la SNG cu nota putin sub 6 si a intrat recent pe un post de grefier registrator cu nota peste 9.Iti tin pumnii Corina!si daca nu-ti da mai mult la contestatie incearca pana reusesti...de cele mai multe ori perseverenta ,aduce satisfactii si impliniri.Mult succes in tot ce vrei sa faci!