avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Intrebare pt vrajamarii..Te rog sa-mi spui cat dureaza proba scrisa?Tot 3 ore ca la SNG ?
vrajamarii a scris:

da ...am facut si contestatie ..să dea dumnezeu să fie bine ....

M-am uitat pe tematica si baremul de la Constanta pt grefier arhivar si observ ca subiectele au fost f clare ,fara interpretari,trebuia sa scrii clar cuvant cu cuvant articolele si se putea lua nota maxima.Asta imi da oarece curaj si sperante in examenul ce-l voi sustine si eu in noiembrie.Te-ai descurcat destul de bine ,o nota destul de frumusica ,dar pacat ca a fost doar un loc disponibil.La SNG erai pe un loc oarecum nemultumitor si nedrept ,avand in vedere rezultatul actual.De aceea zic ca totusi nu sunt f relevante notele obtinute la SNG si ca depinde si de noroc ,de momentul concentrarii si de alti factori.Sa ma scuze cei 120 norocosi ca spun acest lucru.....nu inseamna ca au fost mai bine pregatiti ,decat multi dintre cei care nu au fost admisi.
Mai cunosc un caz in care cineva a picat la SNG cu nota putin sub 6 si a intrat recent pe un post de grefier registrator cu nota peste 9.Iti tin pumnii Corina!si daca nu-ti da mai mult la contestatie incearca pana reusesti...de cele mai multe ori perseverenta ,aduce satisfactii si impliniri.Mult succes in tot ce vrei sa faci!

mulțumesc pentru aprecieri ....
proba scrisă la examenul acesta a fost de 2 ore ..dar eu am terminat intr-o ora ,am mai stat și m-am mai gândit si am făcut completări la subiecte ..de exemplu la cel referitor la completele de judecaa am scris tot capitolul
sper să fie bine
Buna din nou,
propun si eu un subiect poate ne ajutam reciproc - noi cei care incercam sa intram in sistem... haideti sa postam pentru fiecare curte de apel, parchet de pe langa curtea de apel modul in care se desfasoara atat proba practica cat si cealalta... intrucat, cel putin la proba scrisa, am observat ca unele curti de apel dau grila (Curtea de Apel Pitesti), altele grila conbinat cu un subiect sinteza (Curtea de apel Alba), iar alte curti nu au pe site subiectele si putem afla doar din experientele altor candidati.... se baga cineva?
E bună ideea asta, aş mai adăuga că cere un nou topic , "admitere SNG 2012 " nu mai e de actualitate...mă rog...e cam moft chestiunea ... dar nu mă pot abţine.

Apoi, la Braşov am tot căutat baremuri dar n-am găsit, până acum cel puţin. Am întrebat o fată care a susţinut în septembrie dar a ales, fără rezon, să nu răspundă.

Pe portal.just ,dacă se caută o anume curte , apare concursul şi tematica cu notele examenului respectiv, la unele şi baremul.

Cam atât de pe la mine:wave:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)