avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Eu o sa pun un link cu subiectele concursului organizat de Curtea de Apel Craiova pentru un post de grefier cu studii superioare la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin
[ link extern ]
multumim.....eu am cautat subiecte incă de când mă pregăteam pentru sng..dar la parchete nu prea am gasit concursuri si nici subiecte de examen postate ....la un concurs o doamna a spus că a avut la parchetul pe de langa curtea de apel constanta de scris un text care avea pe langa diacritice si indici ...exemplu art 235 indice 2 ..aici pe site nu merge să scriu ...dar asta se face apasand tastele ctrl+shift și semnul + atunci cînd vrei sa pui indici sus iar cu minus cand vrei sa pui indici jos
subiectele le am salvate în folder pe calculator
razvi_boss a scris:

Multumesc pt rasp Vrajamarii.
Mai am insa o nelamurire, daca poti sa-mi rasp, tot in legatura cu proba practica sau ceilalti care stiti: ce MICROSOFT OFFICE folosesc curtile de apel pt calculatoarele din dotare?
XP sau ceva mai nou: VISTA...? Intreb pt ca de exemplu, eu am Vista si, in cazul in care vrei sa setezi tastatura sa scrie cu diacritice, este usor, iar in cazul XP-ului, nu am idee si, in general, difera f mult comenzile. Poate se cere la proba practica sa scrii cu diacritice.

In general se foloseste office 2003, nu am auzit de situatii in care sa fie instalat ceva mai performat. Iar ca windows, XP. Oricum, indiferent de ce varianta se foloseste, nu e mare diferenta in setarea limbii, tot din bara de jos trebuie sa o faci (de unde e ceasul). Diferente mai mari eu spun ca sunt la meniu, fiind diferente in ceea ce priveste modul in care e organizat.
La probele practice in mod sigur se va cere sa se scrie cu diacritice, de altfel acesta este si modul in care se lucreaza in instante sau parchete.
Setarea din engleza in romana se mai poate face cu combinatia de taste Alt + Shift.
Astazi a fost ultima zi de inscriere pt Curtea de Apel Bucuresti. Am reusit sa ma inscriu..ca impresie ce sa zic, destul de multa lume pe acolo, si era de abia 10 dimineata cand am ajuns eu, probabil pana la ora inchiderii programului au mai venit si altii.
Probabil va fi un concurs destul de disputat, dar asta e....eu am avut inspiratia de a imi descarca si completa de acasa si cererea, asa ca am reusit sa intru mai repede cu dosarul, evitand agitatia de afara...toata lumea era f atenta sa nu greseasca ceva in cerere...
Ca o mica ciudatenie, mi s a spus sa imi atest singura diploma de studii si C.I. ca sunt conforme cu originalele si sa ma semnez.....e prima data cand mi s a intamplat, pana acum la inscrierea SNG prim grefierul tribunalului facea mentiunile astea pe copii si semna

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)