avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pana cand se poate prelungi un contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?

Buna ziua,
De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, apoi mi s-a prelungit contractul cu inca 3 luni, iar la expirarea acestuia mi s-a prelungit iar cu inca 3 luni. Contractul expita in februarie. Se poate prelungi iar tot pe perioada determinata? Sincer, legislatia mi se pare ca permite un abuz fata de angajat. Eu nu cred ca un angajator nu isi poate da seama de posibilitatea unui angajat de a face fata postului in maxim 3 luni nu in 8 luni cum e cazul meu. Aceasta situatie este corecta? La ce ma pot astepta acum? Poate chiar la o concediere ptr o zi si reangajare in ziua urmatoare numai ptr a nu mi se face un contract pe perioada nedeterminata?(bineintales...asta in cel mai fericit caz).
Cel mai recent răspuns: iacov , utilizator 17:42, 17 Octombrie 2016
MULTUMESC MULT freeelis! O seara faina !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Cim determinat pesticid pesticid Buna seara Anul trecut,in aprilie, m-am angajat cu CIM determinat, prima data pe 3 luni. Au urmat \"n' acte aditionale, tot pe perioade determinate,ultimul ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata sau nedeterminata? Marius M Marius M Intr-o scoala de stat a fost angajat un contabil pe perioada determinata. Luna viitoare expira perioada de angajare. Consiliul de administratie al scolii ... (vezi toată discuția)