avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate radiata din registrul comertului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate radiata din registrul comertului

Printr-o hotarare judecatoreasca s-a dispus inchiderea procedurii insolventei unei societati si radierea sa din registrul comertului. Se mai pot recupera datoriile de la o astfel de firma, in aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
aleodor27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 10:41, 1 Februarie 2012
Mai revin cu o intrebare.
Se poate antrena, in vreun fel, acum, raspunderea administratorului societatii din speta discutata aici?
aleodor27 a scris:

Mai revin cu o intrebare.
Se poate antrena, in vreun fel, acum, raspunderea administratorului societatii din speta discutata aici?

repet ceea ce am mai spus : NU
in anul 2007 cererea de atragere a raspunderii patrimoniale personale se judeca doar in cadrul dosarului de faliment . Formularea unei cereri intemeiata pe art 138 acum dupa inchiderea procedurii va fi respinsa
Nici un fel de raspundere, eventual penala? Va rog sa-mi scuzati insistenta, dar vreau sa fac tot ce se poate in acest caz si sa vad si ce s-ar fi putu face la acel moment. Puteti sa-mi raspundeti si la intrebarea anterioara, referitor la art. 139? Va multumesc.
referitor la interpretarea art 139 :
este posibil sa fie cunoscute persoanele vinovate inainte de deschiderea procedurii de insolventa (maxim 1 an), dar o astfel de cerere poate fi introdusa in termen de 2 ani de la deschiderea procedurii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Faliment toros65 toros65 Ce sanse sunt ca dupa inchiderea procedurii falimentului, unui administrator sa i se deschida un dosar de raspundere a membrilor organelor de conducere? Si ... (vezi toată discuția)