avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contul bancar, plata on-line si registrul de casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contul bancar, plata on-line si registrul de casa

Buna ziua,

ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii sa-si poata achita intretinerea cu ajutor serviciilor on-line,cu ordin de plata,ma rog...
am voie sa fac public contul asociatiei?
cum inregistrez eu in Reg de casa,daca nu mai am chitanta de la asociatie?

Va multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 23:59, 29 Ianuarie 2012
Sunt banci care au si comisioane la incasare. Pot sa le enumar ca lucrez cu ele ... e adevarat ca daca ne-a mancat undeva sa vrem banci de renume mondial (nu la asociatie) ...
Eu lucrez cu doua banci "de renume mondial" :), niciuna nu are un asemenea comision, ca le-as fi lasat imediat.
e una din ele cu "umbrela" ?
si una care se crede neam cu Highlander si se autointituleaza Royal ..... ?

Desigur ca la asociati am optat tot pt una de renume mondial ... mancal-ar tata pe el de leu portocaliu ... dar care nu are intr-adevar un astfel de comision si mai are si alte avantaje (cum ar fi depunerea banilor direct in bancomat cu un orar de speriat)
Bravo, despre leut e vorba, iar cealalta e dublu "f"!
Va multumes frumos!!...eu lunar voi cere extrasul de cont de la banca,in care se evidentiaza..toate incasarile/platile,bun pana aici....asta inseamna ca pe viitor vor disparea chitantele scrise de mana si registrul de casa???

Oamenii din blocul meu sunt foarte ocupati,acesta fiind o posibilitate foarte buna de a-si achita cotele de intretinere.

Alte discuții în legătură

Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)
Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii prin banca? carmenbn carmenbn O parte dintre proprietarii din asociatie platesc intretinerea prin banca.Cui se repartizeaza comisioanele bancare care se retin pt.aceste incasari,tuturor ... (vezi toată discuția)
Plata comision bancar asociație de proprietari eduardvl eduardvl Bună ziua, Se dă următoarea speță: În urmă cu mai mulți ani (2013) am făcut o plată dublă asociației de proprietari (respectiv am plătit prin ... (vezi toată discuția)