Ma umfla rasu cand vad cum raspund unii "aliati" ai comunismului. Ce temperatura? Ce intelegere? Adica stati sa inteleg. Eu am problemele mele(cu banii bineinteles pt ca salaru e mic) dar trebuie sa dau centrala tare ca deh ..sa nu sa supara vecinu ca cica peretele e mai rece si pt asta eu sunt de vina. ALOO? Unii au inventat polistirenul. Nu va mai uitati numai la telenovele.
De ce credeti ca nu e mentionat in vro lege treaba asta? Numai unii (mai cu motz) care sa cred ei buricu pamantului,sar cu gura cum ca vecinu e obligat sa se prostituieze numa sa aiba bani de gaz ca sa fie temperatura cum trebe.Cineva mentiona ca e plecat in Spania.Pt cine nu stie e 90% probabil ca e plecat la munca.NU. Nu pt bani munceste ,ci de placere. De ce i-ar trebui bani? Si pt domnii locatari care isi fac o mare problema despre "capra vecinului" le recomand cu raceala sa isi vada de treaba lor. NU MA POATE OBLIGA NIMENI,VA ROG SA RETINETI, NIMENI sa am o anumita temperatura in casa. Si sa ma iertati daca dau toti banii pe tigari si bautura,si nu platesc gazu ca un bun si civilizat om ( nu comunist)
cmiep1@yahoo.com a scris:
vedeti, problema tot la d-voastra este
1-nu am centrala
2-sub mine este ap. nelocuit (proproietar decedatde 2 ani)- consum zero
3-vecin la bucatarie (un perete)- consum zero
comparativ cu acum 2 ani consumul a crescut
concluzia, eu incalzesc prin radiatia peretilor un ap. (cel de sub mine), si bucataria si holul vecinului
oare o fi bine si corect ?
Vedeti??? Conform fizicii aerul cald urca in sus nu o ia de nebun la dreapta sau la stanga.
Si tot conform fizicii avem termenul de "conductivitate termica" Cititi aici :
[ link extern ]
"Conductivitatea termică a betoanelor celulare în stare uscată este mică, urmare a structurii lor microporoase omogene"
I.5.3.2
Pentru condiţiile climatice din ţara noastră conductivitatea termică de calcul este definită pentru otemperatură medie de 0gradeC şi o umiditate de exploatare stabilită conform urmă
toarelor convenţii:
−pentru materialele nehigroscopice (care nu conţin sau nu păstrează apa de fabricaţie),conductivitatea termică de calcul este conductivitatea termicăa materialului aflat în stare uscata
[ link extern ]