avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua! M-am angajat de aproape 2 saptamani la o firma si am apucat sa semnez un contract de munca, dar ieri mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti,fara preaviz....doamna contabila mi-a zis sa vin sa semnez o cerere de incetare sau de incheiere a contractului de munca...e obligatoriu sa semnez ceva sau sa urmez niste etape...???....si as mai vrea sa ma lamuresc in ce caz pot depune dosarul pentru somer... astept un raspuns...multumesc
Cel mai recent răspuns: i_nico , utilizator 20:08, 27 Februarie 2012
Haideti sa nu confundam acum solutionarea unei cereri cu aprobarea acesteia.Solutionarea insemna lamurire, clarificare, rezolvare ...in nici un caz aprobare asa cum incercati in continuare sa ma acuzati ca as fi spus eu in postarile mele anterioare.
Greseala mea in toata aceasta discutie a fost de la inceput aceea ca nu am redat exact textul din lege ci , repet, am explicat cu cuvinte simple acest text.
Credeti ca un om simplu care stie foarte bine sa faca curat spre exemplu, citeste si intelege exact ce vrea sa spuna o lege?Daca ar fi chiar asa de simplu am mai avea nevoie de oameni care sa interpreteze exact intelesul si dedesubturile legilor noastre?
:offtopic:
Nu incercati sa extrapolati mesajele postate ca nu v-am acuzat de nimic ...asa cum sugerati dvs ..
:closedtopic:
Aveti dreptate!Ar trebui sa incheiem discutia!Va multumesc pentru rabdare si intelegere!O zi buna!
:offtopic:
rabdare si intelegere avem toti , chiar daca expunem o anumita problema in alti termeni ...:bow:
mai exista cercetare disciplinara?am o situatie imposibila de solutionat la firma,un angajat=coleg si angajatorul.Salariatul dpv uman are tot dreptul sa nu mai vina la serviciu dupa jignirile pe care le-a suportat din partea sefului.Si-a depus demisia si nu mai doreste
sa vina la serviciu inca 15 zile(calendaristice=perioada de preaviz)dar nici angajatorul nu doreste desfacerea cim cu art 55b.Cum solutionam?

Alte discuții în legătură

Incetare perioada proba The-Borg The-Borg Buna seara, Am un CIM cu o firma, pe perioada determinata de un an incepand cu data de 27.06.2016 si perioada de proba de 90 zile calendaristice. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Desfacere contractului de munca janos87 janos87 Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, dar as dori sa demisionez mai repede care sunt problemele, ce pot aparea daca angajatorul nu-l vrea sa ... (vezi toată discuția)
Somare depunere demisie utilizatornou_2014 utilizatornou_2014 Buna ziua, Sora mea este angajata la o banca pe un post de recuperator creante de 11 ani. Pe fiecare luna au targeturi, enorm de mari de indeplinit, din ce ... (vezi toată discuția)