avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am schimbat contabila, are voie sa nu-mi predea baza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am schimbat contabila, are voie sa nu-mi predea baza de date de la program, dar baza de date de la revisal?

vechea contabila, nu doreste sa-mi dea baza de date a firmelor mele. Mi-a dat toate actele pe 6 ani, unele "vrac", nu erau nici macar arhivate desi erau la ea de 4-5 luni. Mai mult, nu imi da nici macar baza de date de la REVISAL. Are voie? Unde e etica contabilitatii ce a a invatat-o la scoala? Nu mai imi raspunde la mail-uri, la telefon, nu-i raspunde nici noii contabile sa o lamureasca cu una alta, nu-mi da analitice la nimic. Ce inseamna asta? E ok, e legal, are voie asa ceva? Mi-a motivat ca programul ei a fost platit de ea. Dar banii care i i-am dat eu lunar pentru ce au fost? Nu in leafa aia intra si partea cu programul?
oricum "baza de date" nu ar putea fi folosita fara LICENTA la programul respectiv, dar e un produs al celui care l-a comandat (in cazul asta cel care a deschis subiectul, deci situatiile:) )

gasiti argumente si explicatiile, va rog
xald a scris:

@cerals

TOT ce tine de ce platesc (serviciu in cazul asta) tine de mine, deci e al meu (NU instrumentele, REZULTATUL, deci si BAZA DE DATE)

pai cereti, domnule, atunci si baza de date a evaluatorului, a inginerului topograf, a avocatului, a notarului... si pe unde ati mai comandat servicii/lucrari!...

ce-o sa obtineti?!

nimic!

(decat, sigur, hartia)

Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
ContSters233047, utilizator
@cearls

si DA, in cazul unui proces imi trebu` toate datele :)
in cazul unei expertize contabile, imi trebuie
im orice caz legal, am nevoie de ele , ca sa demonstrez buna mea practica
si am nevoie de tot ce tine de orice demers al meu, mai ales ales si platit de mine
datele de la evaluator ?
toate?
da
de ce ma intrebati?
ca sa stiu CE e de analizat
ca sa stiu CE am platit (ca onorariu ptr evaluator, se exclude intuitia ;) )
sau
am nevoie doaar de o evaluare
o primesc
o accept ca capra
si atat?
si malpraxis-ul, daca e, cum il fac?
(daca toate probele sunt ptr "negru" si evaluareaa a spus alb? nu am dreptul sa contest? ok, fain)
Asemenea patroni am vazut si eu cind a venit unul sa-mi propuna sa-i tin contabilitatea.Primul lucru m-a intebat cit il costa, pe urma zice ,,mie imi place ordinea,,
Am cerut sa vad ce acte are si vine cu un cos de supermarket L-am intrebat daca are documentele la kg si dus a fost... Din cate am inteles cred ca domnul patron nu stie ce trbuie sa faca un contabil bun si ce nu .
pe scurt, daca nu vaa da baza de date, e pasibila de pedeapsa

se poate inchide topicul

Alte discuții în legătură

Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Programator razbunator Jenu68 Jenu68 Buna ziua! De aproape trei luni domnul de la care am cumparat programul de contabilitate acum 4 ani nu mai vrea sa colaboreze pentru repararea erorilor de ... (vezi toată discuția)