avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el?

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Cel mai recent răspuns: Elena-E , utilizator 10:27, 28 Decembrie 2021
Buna ziua , si eu am certificat de actionar , dar nu il gasesc l-am ratacit , desi primesc in fiecare an dividente la Brd. Pot sa il vand certificatul daca nu il gasesc? Figurez undeva ca am un astfel de certificat ?
Da. Luati legatura cu un broker de la o firma autorizata in tranzactionare pe bursa de valori Bucuresti din zona dumneavoastra (sa aveti buletinul la dumneavoastra). Prin el puteti sa le vindeti. Tot prin el sau direct la depozitarul central puteti sa solicitati un extras de cont pentru a vedea ce actiuni detineti la data curenta.
Buna ziua am și eu acțiuni în Contim Timișoara și Farmec Iași!! As vrea sa știu ce valoare au?
si parintii mei au actiuni de la fabrica de zahar navodari. fabrica s-o desfiintat cu foarte multi ani. nu stiu daca mai e valibila vreo actiune stiti unde pot sa intreb??
Daca fabrica s-a desfiintat prin faliment, nu se mai poate face nimic cu actiunile detinute de dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)