avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el?

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Buna ziua , si eu am certificat de actionar , dar nu il gasesc l-am ratacit , desi primesc in fiecare an dividente la Brd. Pot sa il vand certificatul daca nu il gasesc? Figurez undeva ca am un astfel de certificat ?
Da. Luati legatura cu un broker de la o firma autorizata in tranzactionare pe bursa de valori Bucuresti din zona dumneavoastra (sa aveti buletinul la dumneavoastra). Prin el puteti sa le vindeti. Tot prin el sau direct la depozitarul central puteti sa solicitati un extras de cont pentru a vedea ce actiuni detineti la data curenta.
Buna ziua am și eu acțiuni în Contim Timișoara și Farmec Iași!! As vrea sa știu ce valoare au?
si parintii mei au actiuni de la fabrica de zahar navodari. fabrica s-o desfiintat cu foarte multi ani. nu stiu daca mai e valibila vreo actiune stiti unde pot sa intreb??
Daca fabrica s-a desfiintat prin faliment, nu se mai poate face nimic cu actiunile detinute de dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...mama mea are un certificat de actionar la bere lichior ... Ionut Frunza Ionut Frunza Buna ziua...mama mea are un certificat de actionar din anul 1996 la Bere Lichior Margineni in valoare de 195 de actiuni! Intrebarea mea este: Valoreaza ceva? ... (vezi toată discuția)
Dețin un certificat de acționar din 1996 Lazăr Gheorghe Lazăr Gheorghe Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș. Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă ... (vezi toată discuția)