avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el?

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Cel mai recent răspuns: Elena-E , utilizator 10:27, 28 Decembrie 2021
george-neagu a scris:

Acum ele sunt blocate pentru ca SC Comcereal SA Craiova (CUI: 8568821) este in procedura de insolventa.

Pentru cea din Focsani, cel mai bine este sa luati legatura personal cu reprezentantii firmei si sa cereti acolo detalii daca mai figurati ca actionar si daca in ultimii ani sau dat dividende. Nu asteptati sa va caute ei caci nu se mai procedeaza asa. Cea cu berea este in lichidare si nu mai puteti face nimic.
anapacaluca a scris:

buna ziua, eu am un certificat la peco suceava(asa scrie pe ea) si nu am luat nici odata devidente....asta inseamna ca pot sa o pun si eu in rama?intrebarea mea este ce societate a preluat vechiul peco,si cat ar valora ea chiar daca este o suma nesemnificativa.

va multumesc!

Buna ziua fostul peco a fost preluata de actualul Peco O M V

vasile aurel a scris:

Buna ziua ma numesc Aurel si am si eu actiuni la peco turnu severin si din sursele mele peco a fost preluate de omv petrom si eu avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu

Niculescudespina66@.gmail.com a scris:

george-neagu a scris:

Acum ele sunt blocate pentru ca SC Comcereal SA Craiova (CUI: 8568821) este in procedura de insolventa.Buna ziua,
asta inseamna ca actiunile sunt pierdute definitiv?
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
adih_1, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)