avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el?

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Cel mai recent răspuns: FLORIN1109 , utilizator 15:18, 18 Octombrie 2023
Buna ziua ma numesc Aurel si am si eu actiuni la peco turnu severin si din sursele mele peco a fost preluate de omv petrom si eu avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu
Salut am Si eu acțiuni de la comcereal Craiova stiti cumva dacă as mai putea face ceva cu el
Acum ele sunt blocate pentru ca SC Comcereal SA Craiova (CUI: 8568821) este in procedura de insolventa.
george-neagu a scris:

Acum ele sunt blocate pentru ca SC Comcereal SA Craiova (CUI: 8568821) este in procedura de insolventa.

Pentru cea din Focsani, cel mai bine este sa luati legatura personal cu reprezentantii firmei si sa cereti acolo detalii daca mai figurati ca actionar si daca in ultimii ani sau dat dividende. Nu asteptati sa va caute ei caci nu se mai procedeaza asa. Cea cu berea este in lichidare si nu mai puteti face nimic.

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)
Am gasit un certificat din 1996 cu actiuni la peco brasov. IulianqpXD IulianqpXD Am gasit un certificat din 1996 cu actiuni la Peco Brasov cu 88 de actiuni,acum ele apartin OMV Petrom. Ce valoare au actiunile? Se pot vinde? In loc ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)