Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Buna ziua ma numesc Aurel si am si eu actiuni la peco turnu severin si din sursele mele peco a fost preluate de omv petrom si eu avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu
Pentru cea din Focsani, cel mai bine este sa luati legatura personal cu reprezentantii firmei si sa cereti acolo detalii daca mai figurati ca actionar si daca in ultimii ani sau dat dividende. Nu asteptati sa va caute ei caci nu se mai procedeaza asa. Cea cu berea este in lichidare si nu mai puteti face nimic.