dinu cezar a scris:
ridicarea acelui gardut se face de catre primarie (prin serviciile specializate).
Sunt exact in aceasta situatie. Am cerut Primariei sect.3 sa puna gardut de protectie pentru spatiul verde, ceea ce a si facut, in stil "Dorel", adica nu a lasat nici o portita de intrare. Asa ca, mi-am cumparat doua scaunele-scara, simpatice, pot fi folosite si ca taburet in casa, pe care le folosesc pentru a trece peste gardut. Nimeni nu poate intra, daca nu are astfel de dispozitiv :). Am cumparat arbusti, trandafiri, 4 pomi fructiferi, gazon, ce mai, am aranjat o gradina minunata. Mai ales ca nu poate sa intre nimeni... Am avut o problema cu hotii care au furat o portiune de grad. Culmea ! Politia nu a vrut sa-mi primeasca plangerea pe motiv ca NU este gardul meu ci al Primariei. Am explicat ca eu am VOPSIT gardul deci sunt prejudiciat, iar daca refuza sa primeasca plangerea, le fac lor plangere, adica Politiei, pentru abuz/neglijenta in serviciu. Am reusit sa bag Politia in sperieti, drept care au primit plangerea, iar procurorul a deschis dosar penal pentru furt si distrugere. Evident, dosar nesolutionat... Asa-i la noi, amenajezi pe proprie cheltuiala un teren viran, al Primariei, si risti amenda, iar Politia iti explica de ce nu misca un deget impotriva infractorilor :( Atata doar ca eu sunt incapatanat si mai stiu ceva despre legislatie, asa ca va sfatuiesc pe toti cei care vreti sa traiti intr-un mediu placut, civilizat, sa nu va lasati intimidati de nesimtirea autoritatilor !!