avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiul verde din jurul blocului-legislatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul verde din jurul blocului-legislatie

Buna ziua

Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem plantate flori, pomisori(liliac), iar in fiecare primavara punem pe o masuta ghivece cu flori. Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo lege care reglementeaza dreptul proprietarilor din bloc asupra spatiului verde inconjurator, si daca exista, va rog sa-mi precizati care este aceasta lege.

legea nr. 24/2007 art 4 lit J coroborat cu art III din Legea nr. 313/2009
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
valentingheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Constructie gard fara autorizatie/obstructionare acces dborsanu dborsanu Buna seara, Pe scurt: una din cele 6 scari ale blocului. Vecina noua la parter de un an. De cand a venit doar reclamatii, defrisare gradina acum o luna, iar ... (vezi toată discuția)