avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Asa e, trebuie inceput un plan pe anul acesta, sper sa fie cel bun, daca stiti cumva carti de grile si spete pe penal? Thanks :):thumbup:
Si eu ma alatur voua..... inca nu stiu rezultatul examenului, dar ma astept la ce e mai rau.
Eu voi merge la facultate sa vad dupa ce carti se studiaza acum, si va voi spune si voua.
Stiu ca vom da dupa noul cod civil, dar ma intreb daca e posibil sa ne faca vreo surpriza si sa ne dea vreo 2 intrebari si din vechiul cod (care oricum o sa se aplice mult timp de acum inainte).
Am auzit un zvon ca e foarte posibil sa avem o sesiune si in februarie 2013, voi ati auzit la fel?
Buna tututor.Nu stiu ce sa zic in legatura cu o noua sesiune in februarie dar cred ca trebuie sa fim pregatiti pentru orice.Eu,asa cum am mai spus,o sa incep cu penalul si procedura penala din noiembrie.Pana atunci imi descarc din nou conferintele pe noul cod.In cazul in care le vrea cineva,o sa pun un link.
[ link extern ]
Aici gasiti rezumatul (transcris) conferintelor INM pe NCC:
[ link extern ]

Transcript conferinta NCC: Valeriu Stoica, Marieta Avram, Romeo Popescu
[ link extern ]
Ma alatur si eu acestui forum.

La penal a aparut o culegere de probleme practice pentru studenti.

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)