avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Buna seara!

Inca nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede si am ajuns sa scriu aici. Va urez succes tuturor, mult spor si determinare...

Sper intr-o colaborare ''profitabila'' pentru toata lumea.
Am gasit un site,sper sa va fie de folos.
[ link extern ]
Buna tuturor , ma alatur si eu . De unde si ce carti o sa va achizitionati pentru sustinerea examenului ?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
calinklein22, utilizator
Penal + proc penala => Udroiu ( atat manuale, cat si teste/ spete)
Civil + proc civila => Boroi ( in general)

Desi , eu fiind din Tm, am manualele din care s-a predat in facultate, si anume : contracte (Florin Motiu), succesiuni ( C. Florescu), reale (Stoica), persoane (Boroi). Incerc sa merg in principal pe Boroi, desi nu cred ca are prea mare relevanta din ce carti invatam. Din cate am observat, la examene se dau chestiuni comune.

Sper sa va fie de ajutor. :-)
hello, m-am uitat pe uj si nu am gasit grile+spete decat la procedura civila, va rog daca stiti ceva links pt grile+spete sau curs+grile+spete? Multumesc!:hugall:

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)