Stimabile,ma plictisisem de cubiest,dar vad ca insistati cu interventiile si va indepartati de subiect.
Lipsa medicamentelor din spitalul penitenciar nu o rezolvati pe forum.
Nimeni din cei care activeaza pe forum nu este competent sa va rezolva aceasta problema.
Ce legatura au studiile unui detectiv particular cu situatia expusa de dvs. Vi sau parut neprofesioniste interventiile mele.
Ca sa va linistesc pregatirea mea se rezuma la studii juridice de specialitate -drept penal. Stapinesc foarte bine problematica in domeniul penalului,avind in vedere practica ca acuzator.Cred ca este suficient si nici nu stiu daca interesa.
Nemultumirile dvs. sunt fata de justitia Romana,care a dispus o masura privativa de libertate ,fata de un om nevinovat.
Solutiile nu le gasiti expunind pe forum aceste nemultumiri si intrind in contradictoriu cu cei care au alta parere vizavi de vinovatie sau nevinovatie.
Concentrativa atentia si energia la probele din dosar si la competenta si profesionalismul aparatorilor alesi,care stiu cel mai bine ce au de facut.
Succes.
Detectiv Particular FILIP STELIAN
Eventual, luati legatura cu reprezentantii Asociatiei pt Apararea Drepturilor Omului (A.P.A.D.O.R), printre obiectivele careia se numara si acordarea de asistenta victimelor unor abuzuri ale politiei si ale sistemului penitenciar, evaluand in mod obiectiv cazurile si oferindu-le consiliere juridica si/sau aparare in instanta.
Gasiti si pe net informatii despre aceasta asociatie non-profit.
Nu stiu in ce masura il pot ajuta in mod concret.
Ii pot da un avocat care sa se ocupe de cazul lui.
Poate sa isi angajeze si singur avocat daca vrea.
Cred ca un avocat ales este de preferat unui avocat dat de o institutie.
Practic nu isi alege avocat decat daca il plateste.
avocat Claudiu Lascoschi
Eeh, dle avocat... A.P.A.D.O.R. nu e tocmai... o institutie, iar avocatii "tocmiti” de ei, eventual, nu se tem sa acuze de abuz un director de inchisoare, de exemplu... Reprezentantii acestei organzatii – care face parte dintr-o "retea internationala” are ceva mai multa forta decat un avocat care traieste numai de pe urma banilor clientilor care il aleg ca aparator / reprezentant etc...
Numai daca vor constata un abuz real vor interveni cei de la aceasta organizatie... Ei apara in primul rand drepturile civile ale omului, libertatile (relative, evident) ale acestuia, abia apoi (practic, indirect) persoana care le sesizeaza un eventual abuz... Pe cand avocatul angajat apara persoana, cat de bine poate, si ii pasa mai putin de drepturile civile... De regula, dupa sentinta definitiva etc avocatul angajat uita de clientul care e la "studii”, sau de clientul care a castigat sau... a pierdut un proces mergand pe mana lui. C’est la vie, toujours parchive...
De ce credeti oare ca stapanesc CEDO.
Credeti ca solutiile bune ies asa la intamplare.
Avocatul daca este platit si este competent se poate descurca net superior intrucat isi apara clientul.Depinde insa si cat se plateste intrucat sunt procese care iti ocupa foarte mult timp.
Alegerea avocatului ales se face intutuu personae.
Se vede treaba ca nu stiti cata forta poate avea un avocat angajat care stie sa isi faca treaba.Sunt unii care de mult timp fac asta si o fac bine atat de bine ca sunt cunoscuti prin instante.
Nu toti avocatii de acolo sunt super calificati.Se pricep insa.
Si nu se va ocupa avocatul nr 1 de cazul acesta.
Oricum relatiile nu conteaza in astfel de cazuri si oricate relatii internationale ar avea nu ajuta.
Stiinta de a te judeca conteaza.
avocat Claudiu Lascoschi