buna ziua, m-am trezit peste noapte cu penalitati foarte mari la intretinere motivul acestora fiind ca asociatia a fost data in judecata si asa s-au calculat toate penalitatile din anul 2004 pana in prezent. penalitatile sunt considerabil mai mari decat suma restanta. e posibil asa ceva?
Este a doua oara cand afisati "17133.751". Ce este, ce reprezinta, ca pare un numar de telefon si nu o suma, o cifra?
Adica este saptesprezece mii... sau saptesprezece milioane?
Dar indiferent de cifra, oricand se fac verificari in asociatie, se pot gasi diferente, calcule eronate... si cel care verifica poate sa corecteze.
Daca, de exemplu in instanta asociatia va solicita suma de 2500 lei si solicitati instantei sa se faca o expertiza, expertul poate stabili ca aveti de plata 2450 sau 2650 lei iar hotararea judecatoreasca va obliga la plata sumei determinate in acest fel chiar daca difera de suma initiala, de suma solicitata la initierea actiunii in instanta.
Daca diferitele procente de penalizare au fost aplicate in diferiti ani, dumneavoastra ce credeti, cum s-au stabilit aceste procente ?.
Normal, era sa se tina anual adunarea generala, iar comitetul executiv sa ceara mentinerea sau schimbarea procentului de penalitati in functie de interesele asociatiei. Daca intr-un an nu se discuta despre procentul de penalitati din orice motiv, inseamna ca nu s-a cerut si nu se poate aplica. Sunteti la curent cu hotararile adunarilor generale ?.
am si eu o intrebare, acum 3 luni am platit la intretinere suma de 3600milioane,si penalitati1134milioane,din care imi ramasese de plata la penalitati 1734milioane,acum dupa3 luni imi spune ca mai am de plata inca3000milioane,din care penalitati o suta saptezeci de milioane,asta nu inteleg ca eu cnd am platit suma de 3600 mia spus ca sunt la zero acum imi zice ca nu e adevarat,ca nus la zero si ca mai am de plata restante de 3000.poate imi raspundeti si va rog ca sunt derutata va multumesc