simona_simo a scris:
...acum 3 luni am platit la intretinere suma de 3600milioane,si penalitati1134milioane,din care imi ramasese de plata la penalitati 1734milioane,acum dupa3 luni imi spune ca mai am de plata inca3000milioane,din care penalitati o suta saptezeci de milioane,asta nu inteleg ca eu cnd am platit suma de 3600 mia spus ca sunt la zero acum imi zice ca nu e adevarat,ca nus la zero si ca mai am de plata restante de 3000.
Acum trei luni ati platit 3600 lei restante si 1134 lei penalizari si-ati mai ramas cu un debit de 1734 lei reprezentand penalizari.
Daca in urmatoarele luni nu ati platit este normal sa aveti acum de plata o suma de 3000 lei reprezentand restantele si penalizari, adica restante pe ultimele trei luni si penalizari atat pe aceasta perioada dar si cele vechi neplatite, adica acei 1734 lei de care ne-ati spus mai sus.
Dar in afara de administrator care va poate explica, discutati cu presedintele si cu cenzorul asociatiei si poate va lamuriti.
In mesajele dumneavoastra aveti mari probleme cu exprimarea sumelor pe care incercati sa le prezentati si acum vad ca repetati faptul ca administratorul
a spus ,
a zis... Pai dumneavoastra platiti milioane
pe spuse. Cititi si spuneti-ne si noua ce scrie pe listele de plata afisate. Ati mai fost intrebata dar nu ne-ati spus nimic despre listele de plata.