Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel reportofon mirosea cum miroase parfumul meu... in urma gasirii acelui reportofon mie mi s-a facut un control si s-a intocmit un referat pt. abateri disciplinare.In data de 8.01.2009 am fost chemata in biroul sefului administrativ si am fost amprentata, nu stiu de cine nu stiu de ce ,dar stiu ca nu sunt vinovata de punerea acelui reportofon in acea incapere.Intrebarea mea este urmatoarea:aveau dreptul sa ma amprenteze?Va aduc la cunostinta ca referitor la celelalte intamplari neplacute ce le-am trait nu am absolut nici un raspuns din punct de vedere legal cu privire la mersul anchetei(pentru cei ce nu cunosc cazul meu vezi celelalte postari din subiectul "dosar penal").Ce parere si ce sfaturi imi dati cei ce vizualizati acest subiect?Va multumesc anticipat.
Sfatul meu este sa stati linistita.Chiar daca vor gasi amprentele dvs.pe acel aparat,nu vor putea demonstrra ca dvs.l-ati pus acolo cu o oarece intentie.
Inteleg ca Blasim va considera oricum vinovata.Dar nu am inteles de ce.
Probabil ca de aceea dumnealui considera ca nimeni nu are nevoie de avocat din moment ce este vinovat.Probabil ca ii considera pe toti cei asupra carora planeaza o banuiala vinovati.
Eu ma situez la polul opus.Orice banuiala trebuie probata.
Nu am inteles care este problema.De ce v-au amprentat.Cine v-a amprentat.
Daca ati fost de acord nu vad care e problema.Acordul dat din partea dvs inlatura abuzul.
Doar daca consimtamantul a fost smuls se poate discuta despe un abuz.
Nu-mi pasa de ceea ce crede Blasim probabil s-a apucat sa scrie un raspuns fara a intelege mesajul sau vorba dv. ii considera pe toti vinovati.Nu stiu de catre cine am fost amprentata nu s-au prezentat nu am fost intrebata de acele persoane daca sunt deacord cu amprentarea am fost intrebata doar de catre seful administrativ daca am ceva impotriva nefiind vinovata am spus ca nu seful administrativ s-a purtat foarte frumos cu mine cred ca si-a dat si el seama ca totul este o cacialma ordinara dar cum si el este om raspunde in fata altor sefi.Doar traim in Romania...
Si totusi,nu inteleg care ar fi problema.Deci,a fost gasit un reportofon intr-o anumita incapere.Cineva v-a indicat ca fiind persoana care ati pus acel reportofon.In acest sens,ati fost amprentata (de politie,evident),in urma unei sesizari.Dar chiar daca vor gasi amprentele dvs,pe reportofon,nu vor putea demonstra ca dvs.l-ati pus acolo.In alta ordine de idei,care este fapta prevazuta si sanctionata de lege sub aspectul careia se desfasoara cercetari?
Eu zic sa nu va faceti probleme.
Dosar penal
virginia_32
Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)