LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel reportofon mirosea cum miroase parfumul meu... in urma gasirii acelui reportofon mie mi s-a facut un control si s-a intocmit un referat pt. abateri disciplinare.In data de 8.01.2009 am fost chemata in biroul sefului administrativ si am fost amprentata, nu stiu de cine nu stiu de ce ,dar stiu ca nu sunt vinovata de punerea acelui reportofon in acea incapere.Intrebarea mea este urmatoarea:aveau dreptul sa ma amprenteze?Va aduc la cunostinta ca referitor la celelalte intamplari neplacute ce le-am trait nu am absolut nici un raspuns din punct de vedere legal cu privire la mersul anchetei(pentru cei ce nu cunosc cazul meu vezi celelalte postari din subiectul "dosar penal").Ce parere si ce sfaturi imi dati cei ce vizualizati acest subiect?Va multumesc anticipat.
Multam pt. intelegere si incurajari, m-a amuzat teribil comparatia cu "medicul si pacientul" sa speram ca nu vom afla adevarul la "autopsie" pana atunci toate bune! Pt. Trope_doi.
Stiu ca nu am comis nici o fapta penala pt. ca nu am facut nimic de acest gen dar ce facem cu Dracii din fundul unora care nu stiu pe lume decat sa faca rau si sa insceneze tot felul de... Va multumesc mult pt. incurajari si vorbr bune se pare ca totusi Romania mai are o sansa !Mai exista inca OAMENI in aceasta tara !Inca odata multumiri si sa auzim de bine! Pt.adymaurul.
:offtopic: Doamna, ati mai fost avertizata pentru postari succesive. Este ultima oara cand va atrag atentia. O sa primiti avertisment.
Acum pot soune ca am inteles cu adevarat chestia cu "postarile succesive" nu se va mai intampla am crezut ca este vorba de un singur mesaj ,apoi sa revii cu un p.s. nu am stiut ca este vorba de indiferent ce postare succesiva,scuze!
Doamna,va multumesc pentru apreciere.Daca am putut sa va dau un sfat pertinent,care sa se concretizeze in cele din urma intr-un raspuns favorabil dvs.dat de catre autoritati,m-as simti ca si cum as fi un medic caruia i-ar reusi o operatie.
Va rog sa stati linistita,pentru ca,inca o data repet,nimic,dar absolut nimic din ceea ce dvs.sunteti banuita ca ati fi facut,nu reprezinta o fapta prevazuta de legea penala,si ca atare nu angreneaza raspunderea penala.
Noapte buna!!
Dosar penal
virginia_32
Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)