avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... "dosar penal?"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"dosar penal?"

Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel reportofon mirosea cum miroase parfumul meu... in urma gasirii acelui reportofon mie mi s-a facut un control si s-a intocmit un referat pt. abateri disciplinare.In data de 8.01.2009 am fost chemata in biroul sefului administrativ si am fost amprentata, nu stiu de cine nu stiu de ce ,dar stiu ca nu sunt vinovata de punerea acelui reportofon in acea incapere.Intrebarea mea este urmatoarea:aveau dreptul sa ma amprenteze?Va aduc la cunostinta ca referitor la celelalte intamplari neplacute ce le-am trait nu am absolut nici un raspuns din punct de vedere legal cu privire la mersul anchetei(pentru cei ce nu cunosc cazul meu vezi celelalte postari din subiectul "dosar penal").Ce parere si ce sfaturi imi dati cei ce vizualizati acest subiect?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:36, 27 Ianuarie 2009
Politia avea dreptul sa va amprenteze.
Posibil sa fi planat si o suspiciune de santaj si de aceea a venit politia.
Testul poligraf nu cred ca trebuia sa il acceptati.

avocat Claudiu lascoschi
Doamna,in opinia mea consider ca nu aveti de ce sa va faceti griji.Prin prisma celor aratate,nimic nu dovedeste ca ati comis o fapta penala.
Aproape :offtopic:
Problema dnei nu este ca nu a savarsit o fapta penala... Se teme ca va fi acuzata in baza unor inscenari...
Degeaba ii spunem, toti, ca nu e vinovata... Cum va reusi sa dovedeasca aceasta nevinovatie cat timp dansa sustine ca inscenarea "curge” si cercetarile sunt "trase de ciuf”? Cum poate fi linistita o persoana nevinovata care acuza o inscenare pusa la cale de doua colege care se lauda cu "relatii la politie” si prin alte zone, colege care vor sa o vada concediata? Si presupune ca si anchetatorii ar fi "influentati"...E ca si cum un medic ii spune pacientului: "Esti sanatos!” Iar pacientul: "Bine, dar de ce nu imi trece durerea de cap?” Medicul: "Vom afla la autopsie...”
Sigur, solutia este un avocat... Dar daca tot a deschis discutia pe forum...

Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
trope_doi, utilizator
Sa speram ca Dan Diaconescu nu intra pe acest forum, pt ca daca ar citi post-urile de mai sus ar iesi cel putin 30 de emisiuni "senzationale".
IN alta ordine de idei: nu inteleg dc s-ar putea inscena anumite chestii cuiva care a fost in echipa doctorului Oprescu. Acesta nu a plecat de la spitalul municipal la REBU, ca maturator...totusi, a iesit primar. Si nu cred ca i-ar fi greu sa afle ca oamenii cu care el a lucrat la municipal, din anumite motive, sunt persecutati si li se fac tot felul de inscenari pentru a fi dati afara. Daca ar fi asa, sigur ar luat masuri impotriva celor care "ii lucreaza" fostii colegi, fosta echipa. Doamna virginia, daca lucrurile stau cum le-ati prezentat dvs, nu trebuie sa va faceti probleme. Daca alta este situatia de fapt, nu va putem ajuta cu sfaturi pentru ca nu o cunoastem.
Citind ce a scris trope _doi care a sintetizat post-urile dvs aici, se pare ca nu ati fost chiar sincera cu noi aici, dar asta nu e problema noastra. Este pacat pt ca ati fi putut beneficia de niste sfaturi juridice gratis, care intradevar v-ar fi ajutat.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
Blasim, utilizator
Cred ca iar nu ati inteles ceva din cele expuse Trope_doi a citit si cele postate de mine cu ceva timp in urma si a inteles totul f. bine oricum ar fi sa fiti sigur ca nu sunt singura pe lume,iar in ceea ce-l priveste pe Dr. Oprescu are dansul mult prea multe pe cap pt. a mai veni si eu cu nimicuri de acest gen,in general imi place sa ma descurc pe cat posibil singura iar daca nu se poate atunci ... apelam! DR. O va afla la timpul potrivit tot ceea ce se intampla daca nu cunva a si aflat( dar nu de la mine)pt. ca se pare ca s-au linistit apele in privinta mea acum sunt alte persoane in colimator.Acest mesaj este pt. Blasim.

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat? ContSters297596 ContSters297596 Buna ziua Lucrez intr-o institutie publica de 5 ani In aceasta institutie au mai fost semnalate si alte furturi(inclusiv mie,mi s-a furat un telefon ... (vezi toată discuția)
Dosar penal virginia_32 virginia_32 Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)
Amenintare la locul de munca ceacea ceacea In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)