avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... "dosar penal?"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"dosar penal?"

Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel reportofon mirosea cum miroase parfumul meu... in urma gasirii acelui reportofon mie mi s-a facut un control si s-a intocmit un referat pt. abateri disciplinare.In data de 8.01.2009 am fost chemata in biroul sefului administrativ si am fost amprentata, nu stiu de cine nu stiu de ce ,dar stiu ca nu sunt vinovata de punerea acelui reportofon in acea incapere.Intrebarea mea este urmatoarea:aveau dreptul sa ma amprenteze?Va aduc la cunostinta ca referitor la celelalte intamplari neplacute ce le-am trait nu am absolut nici un raspuns din punct de vedere legal cu privire la mersul anchetei(pentru cei ce nu cunosc cazul meu vezi celelalte postari din subiectul "dosar penal").Ce parere si ce sfaturi imi dati cei ce vizualizati acest subiect?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:36, 27 Ianuarie 2009
Imi cer scuze pt. interpretarile gresite uneori uitam sa citim printre randuri sau sa ne punem in locul celui care vrea sa ne ajute(incercand sa gandim si din pct. de vedere al celui neimplicat) si ca orice om facem mici greseli. Va multumesc mult pt. sfaturi acum am inteles ce doreati sa-mi comunicati daca va fi cazul am sa tin cont de ele dar eu cred ca totul va fi aranjat de acea Forta Divina care ne conduce pe toti cei cu freica de Dumnezeu si numai de Dumnezeu.Inca odata scuze si multumiri!
PS raspunsul de mai sus este pt. Blasim.
Pt.av.lasco :nu mi-am dat acordul in scris iar despre spionaj de nu stiu care... lucrez intr-un spital ce naiba spionaj poate exista intr-un spital... Va multumesc pt. ca intotdeauna ati avut un cuvant bun de incurajare pt. mine de cand m-am confruntat cu unele probleme si am inceput sa scriu pe acest forum sper ca totul sa se termine odata si sa-mi intru intr-o viata normala la serviciu (cum a fost pana acum un an).
Doamna, va rog nu mai postati mesaje consecutive, este o incalcare a regulamentului de postare. Aveti posibilitatea editarii mesajului anterior daca vreti sa completati.
Scuzele de riguare sunt cam nouta in ceea ce priveste calculatorul!Nu se mai intampla am prins "smecheria"!Promit!

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat? ContSters297596 ContSters297596 Buna ziua Lucrez intr-o institutie publica de 5 ani In aceasta institutie au mai fost semnalate si alte furturi(inclusiv mie,mi s-a furat un telefon ... (vezi toată discuția)
Dosar penal virginia_32 virginia_32 Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu ... (vezi toată discuția)
Amenintare la locul de munca ceacea ceacea In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)