avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Inteleg ca Blasim va considera oricum vinovata.Dar nu am inteles de ce.
De fiecare data cand am spus ceva, am venit cu argumente legale. Credeam ca acest forum este pt a-i ajuta pe cei care au nevoie, nu pt a avea rafuieli personale cu persoane care nu sunt mereu de acord cu parerile dvs.
Repet, im primul rand pt doamna virginia si in al 2 lea pt cei care interpreteaza dupa propriul plac:
Din ceea ce ati spus, dna Virginia, sunteti clar nevinovata. Faptul ca acum spuneti ca nu ati fost amprentata de politie mi se pare si mai grav, si mai aberant. Respectivul sef se crede det. Poroit ?
Am mai zis: daca in regulamentul de ordine interioara exista vre-o mentiune in care sa se interzica folosirea mijloacelor de inregistrare, atunci daca se demostreaza ca dvs ati pus acel aparat acolo da, ati incalca regulamentul de ordine interioara. Cum asa o mentiune mi se pare 99,99 % imposibil sa apara in acel regulament, nu exista nici un temei LEGAL pt care dvs ati putea fi sanctionata, iar de dosar penal nici nu poate in vorba.
Ce am scris in primul post a fost o PRESUPUNERE. Acela ar fi fost, in viziunea mea, cam singurul motiv pt care se putea face asa un tam-tam pt gasirea unui reportofon. Ulterior, mentionand problemele pe care le aveti cu seful dvs, am inteles ca ar putea exista si alte motive. Dar va asigur ca nici unul nu este legal.
Va sfatuiesc sa faceti o plangere la ITM si la Sectia de Politie competenta (cred ca la Municipal e Sectia 17). Nu reclamati un fapt anume, ci doar le relatati ceea ce ne-ati spus si noua aici.