Stirbat a scris:
Adică ai informaţii sigure-că au participat mai mulţi grefieri de la judecătoriile sectoarelor din Bucureşti
Oricum dacă nu sunt aranjate, să ştii că grefierii respectivi au practic aceleaşi şanse cu noi, bineînţeles,, dacă şi noi am învăţat.Am văzut eu pe site-uriel unor curţi rezultatele unor examene de promovare pentru grefieri la o instanţă superioară, dar aveau note foarte mici
Stiu ca au participat grefieri de la Trib. Bucuresti, probabuil si de la judecatorii pentru ca vor o instanta superioara, deci grefieri in functie, acum despre rezultatele lor nu ma pot pronunta, insa noi,practic, ne luptam cu pilele si cu ei care deja au o mica/mare experienta, deci nu sunt sanse chiar egale, noi plecam cu un minus, eu am cunoscut in sala o persoana care a dat si stia membrii care au luat parte la organizarea concursului, alta persoana care a stat langa mine in jur de 35-40 de ani a scris de zor si a plecat din sala, ideea e ca nu prea a scris prostii din ce am sesizat eu si mentionez ca sunt foarte atent la detalii si un spirit observativ peste medie.
Sper sa dea rezultatele saptamana asta, macar stim si noi o treaba, are cineva habar in cat timp au sosit rezultatele din noiembrie sa ne facem o parere?