avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Buna,

Ce stiti despre examenul de la CAB? Stiti ceva de cand vom primi rezultatele? Cum v-ati descurcat?

Mersi!
Stiu ca aici se vb despre Admitere SNG, dar am vazut ca sunt si cativa care au terminat SNG, lor vreau sa le fac o rugaminte, povestiti-ne si noua cum este acolo, poate asa ne mai incurajati si pe noi sa invatam in timp ce toti din jurul nostru isi fac planuri de vacanta....#-o
Am vazut ca cineva mai sus spunea ca este mult de invatat si greu, insa as vrea detalii despre ceea ce se intampla acolo... materii, profesori, orar etc
sunt absolvent sng si in prezent lucrez in cadrul unui parchet.. nu spun care.:D.. volumul este oricum foarte mare si este extrem de stresant iar raspunderea e pe masura... intr-adevar este greu de intrat la sng.. dar eu cred ca idea ca locurile sunt aranjate e o prostie...se poate intra prin foarte multa munca si perseverenta... eu am intrat printre primii cu toate ca nu din prima.. dar am stiut ca vreau sa lucrez la parchet si asta am avut in minte tot timpul.. asta m-a tinut tare desi am trecut printr-o adevarate drama cu cateva luni inainte de concurs..deci se poate.. dar trebuie sa fiti pregatiti psihic pentru ce urmeaza .. scoala e foarte grea.. eu ajungeam la 9, 30 seara acasa.. solicitanta.. cu multe examene evaluari,, si multe altele... si dupa scoala la serviciu e si mai obositor... dar sunt si avantaje .. faptul ca salariul e unul decent... chiria decontata.. si ai satisfactia unui loc de munca bine vazut,,,
piticut86 a scris:

Buna dimineata.Dupa ce ai absolvit sns,daca esti repartizat in alt oras respectiva chirie se deconteaza?Transportul se deconteaza?Se deconteaza 100%?Va multumesc anticipat!

In legea 567/2004 privind statutul personalului auxiliar.....spune ca da,se deconteaza totul...Daca ai masina,7,5 l benzina/100 km...
maddyy a scris:

sunt absolvent sng si in prezent lucrez in cadrul unui parchet.. nu spun care.:D.. volumul este oricum foarte mare si este extrem de stresant iar raspunderea e pe masura... intr-adevar este greu de intrat la sng.. dar eu cred ca idea ca locurile sunt aranjate e o prostie...se poate intra prin foarte multa munca si perseverenta... eu am intrat printre primii cu toate ca nu din prima.. dar am stiut ca vreau sa lucrez la parchet si asta am avut in minte tot timpul.. asta m-a tinut tare desi am trecut printr-o adevarate drama cu cateva luni inainte de concurs..deci se poate.. dar trebuie sa fiti pregatiti psihic pentru ce urmeaza .. scoala e foarte grea.. eu ajungeam la 9, 30 seara acasa.. solicitanta.. cu multe examene evaluari,, si multe altele... si dupa scoala la serviciu e si mai obositor... dar sunt si avantaje .. faptul ca salariul e unul decent... chiria decontata.. si ai satisfactia unui loc de munca bine vazut,,,

Privind in urma la eforturile facute pentru a reusi ,iar acum la locul de munca si cunoscand din interior sistemul esti multumit de alegerea facuta....nu ai cateodata senzatia ca satisfactiile nu sunt pe masura muncii depuse?Ai lua-o de la inceput ?As vrea un raspuns foarte sincer...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)