avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
stii cateodata.. de fapt nu cateodata,,, de cele mai multe ori asteptarile noastre nu se potrivesc cu realitatea obiectiva... de fapt nu stiu daca este in sine o problema sau nu.. obiectiv-lumea si tot ce exista in afara noastra.. subiectiv- asteptarile noastre sau proiectiile noastre asupra lucrurilor.. care nu are cum sa se muleze exact pe ceea ce exista in realitate...eu nu aveam cum sa stiu dinainte cum o sa fie pentru ca nu am mai lucrat intr-un parchet.. de fapt nu am mai lucrat niciunde... de ce? aceealasi raspuns care li se ofera absolventilor la interviuri "nu ai experienta"sau"va mai cautam noi""...asa ca aveam anumite iluzii... si de ce sa nu recunosc.. a fost un pic diferit de cum ma asteptam...ca sa nu zic socant:)).si nu mi-a fost usor... dar am inteles ca noi trebuie sa ne adaptam la ceea ce exista... noi sa ne adaptam la locul de munca si nu invers... stii cum se spune nu cel inteligent reuseste sa supravietuiasca ci cel care reuseste sa se adapteze.... la orice loc de munca exista si avantaje si dezavantaje.. si la stat si in sectorul privat... nu are cum sa fie totul perfect.. dar per ansamblu eu sunt multumita...oricum principala mea nemultumire este ca sunt departe de casa.. dar se va rezolva cu transferul.. sper cat mai curand:rolleyes:
Am inteles.....nu ma astepam sa aud ca totul e perfect,ci mai degraba ca e mult mai rau/greu decat ti-ai imaginat :D
Merci mult pt.raspuns si bafta la transfer!
mersi.. by the way.. sunt fata... asta daca ai inteles gresit... probabil si eu m-am exprimat confuz cand am zis ca sunt absovent sng si nu absolventa sng:">
maddyy a scris:

:">:))maddyy a scris:

mersi.. by the way.. sunt fata... asta daca ai inteles gresit... probabil si eu m-am exprimat confuz cand am zis ca sunt absovent sng si nu absolventa sng:">

Scuze....nu,am inteles ca esti fata din al 2-lea raspuns...:D

9iustitia a scris:

maddyy a scris:

:">:))maddyy a scris:

mersi.. by the way.. sunt fata... asta daca ai inteles gresit... probabil si eu m-am exprimat confuz cand am zis ca sunt absovent sng si nu absolventa sng:\">

Scuze....nu,am inteles ca esti fata din al 2-lea raspuns...:D

de ce? a fost mult prea filozofic?:))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)