avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
miraiulia a scris:

Sa speram ca Danilet nu e in comisia de elaborare a subiectelor sau ca n o sa fie singur acolo.in tematica scrie clar: Cap IV.Incidente procedurale...

Corect!!!
buna si eu sunt din craiova si ai dreptate e greu sa inveti pe caldura asta
si eu sper ca Danielet sa nu faca parte din comisie,pt ca programa e clara
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
andreeavaduvescu, utilizator
Acesta este comentariul lasat de Danilet pe blogul sau cu privire la tematica de concurs: "

''E foarte simplu: tematica pt concursul acesta include la pct.1 `Competenta` urmata de trei subpuncte – competenta materiala, competenta teritoriala si incidente. Daca va veti uita in Noul Cod de procedura civila (eu sper ca deja il stiti) veti vedea in Titlul III ca ele corespund cap. I, cap II si cap IV. Mai clar de atat, nu am ce sa va mai spun. Daca le aveti de invatat??? Sper ca raspunul e evident!''

Voi ce parere aveti?Mi se pare stupida explicatia,avand in vedere ceea ce se specifica in tematica!!
Probabil ca nu ne uitam la aceeasi tematica la procedura civila, deoarece la pct. 3 din tematica si anume Competenta instantelor judecatoresti acesta cuprinde un singur subpct si anume : Incidente procedurale privitoare la competenta instantei, deci raspunsul la intrebarea mea ?
Probail ca dvs sunteti prea subtil pentru mine in aceasta zi si nu va inteleg absolut de loc, in sensul pct. 1 al cui?, deoarece la pct 1 din tematica avem Principiile fundamentale ale procesului civil.
Noi nu punem intrebari pentru a afla cat de stupide sunt raspunsurile, ci pt a ne lamuri cu privire la neclaritatile noastre.
O zi buna
Lavinia_Ioa a scris:

Acesta este comentariul lasat de Danilet pe blogul sau cu privire la tematica de concurs: "

''E foarte simplu: tematica pt concursul acesta include la pct.1 `Competenta` urmata de trei subpuncte – competenta materiala, competenta teritoriala si incidente. Daca va veti uita in Noul Cod de procedura civila (eu sper ca deja il stiti) veti vedea in Titlul III ca ele corespund cap. I, cap II si cap IV. Mai clar de atat, nu am ce sa va mai spun. Daca le aveti de invatat??? Sper ca raspunul e evident!''

Voi ce parere aveti?Mi se pare stupida explicatia,avand in vedere ceea ce se specifica in tematica!!

Si mie la fel mi se pare ca e o nebuloasa la mijloc....eu ce sa inteleg de aici ca e posibil ca la caile de atac sa nu avem doar dispozitiile generale??? ca avem tot??? si ca la organizare la fel avem si chestiuni care nu is specificate in tematica, la procedura penala nu am semne de intrebare ca si asa avem o multimea .... eu sper sa se clarifice situatia si sa se dea o explicatie oficiala ca aceste subintelesuri si apropouri nu isi au locul!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)