Lavinia_Ioa a scris:
Acesta este comentariul lasat de Danilet pe blogul sau cu privire la tematica de concurs: "
''E foarte simplu: tematica pt concursul acesta include la pct.1 `Competenta` urmata de trei subpuncte – competenta materiala, competenta teritoriala si incidente. Daca va veti uita in Noul Cod de procedura civila (eu sper ca deja il stiti) veti vedea in Titlul III ca ele corespund cap. I, cap II si cap IV. Mai clar de atat, nu am ce sa va mai spun. Daca le aveti de invatat??? Sper ca raspunul e evident!''
Voi ce parere aveti?Mi se pare stupida explicatia,avand in vedere ceea ce se specifica in tematica!!
Si mie la fel mi se pare ca e o nebuloasa la mijloc....eu ce sa inteleg de aici ca e posibil ca la caile de atac sa nu avem doar dispozitiile generale??? ca avem tot??? si ca la organizare la fel avem si chestiuni care nu is specificate in tematica, la procedura penala nu am semne de intrebare ca si asa avem o multimea .... eu sper sa se clarifice situatia si sa se dea o explicatie oficiala ca aceste subintelesuri si apropouri nu isi au locul!
am si eu o intrebare referitor la organizarea judiciara, in legea 304/2004, spune in art 55(alin 1) :completul pt solutionarea in prima instanta a cauzelor privind conflictele de munca si asigurari sociale se constituie dintr-un judecator si 2 asistenti judiciari,corect? pe cand la concursul din 2009 s-a dat raspuns la aceasta intrebare(si va rog sa verificati)ca ar fi format din 2 judecatori si 2 asistenti judiciari. care este pana la urma raspunsul corect? multumesc